13.3.23

ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ... ART HOUSE by ellikalisora

ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,  ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ
 ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!
Σας προ(σ)καλούμε να σαλπάρετε ΜΑΖΙ μας και με το ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ" σε ένα ταξίδι ενδυνάμωσης, τέχνης και οινογνωσίας/γευσιγνωσίας, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!
Τέσσερις ολόκληρους μήνες μετά την 1η μας επιτυχία, ΕΡΧΕΤΑΙ για τους λάτρεις της Αυτοβελτίωσης, της Τέχνης και του Κρασιού ΞΑΝΑ, το δημιουργικό μας soirée την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 18:30 στο Coffice Thessaloniki (Αιγαίου 62)!!
Με συνοδοιπόρους στο χρωματιστό μας ταξίδι κορυφαία ονόματα της τέχνης και της προσωπικής ανάπτυξης, μεγάλους ζωγράφους, χρώματα, ψαλίδια, κόλλες αλλά και πρακτικά βήματα αυτοβελτίωσης κι ενδυνάμωσης, θα δημιουργήσουμε το ΔΙΚΟ μας ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ μα ΚΥΡΙΩΣ θα ανακαλύψουμε πολλά γι'αυτό!!

Παράλληλα...

θα απολαύσουμε εξαιρετικές ποικιλίες, εκλεκτών κρασιών και γευστικά εδέσματα, που θα προσφέρονται με ΑΓΑΠΗ σε όλους τους δημιουργικούς μας επισκέπτες - καλλιτέχνες, καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας,
θα απολαύσουμε την απαγγελία ποιήματος από την ποιητική συλλογή:
"Δύπνοος Έκφραση",
Ποίηση: Θεοχάρης Μπικηρόπουλος
Κολάζ: Ειρήνη Μητούδη -
Εκδόσεις Μάτι - Mati Publications,
η οποία επίσης θα κληρωθεί για κάποιον τυχερό επισκέπτη μας με αγάπη,

θα προσφέρουμε δώρα, προσφορές των ΑΝΘΡΩΠΩΝ οι οποίοι, ως ευγενικοί χορηγοί με ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΕΜΠΡΑΚΤΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ στηρίζουν ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ,

θα απολαύσουμε την ατομική έκθεση αναλογικού κολάζ της Ειρήνης Μητούδη

και πολλά, πολλά ακόμη...

*ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, ΩΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΩΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΙΛΟΤΕΧΝΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ART HOUSE by ellikalisora σε μία περίοδο ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ!!!

ΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ σας ΚΡΑΤΗΣΗ: 6979837985!!

Σας περιμένουμε με αγάπη, μουσική και χαμόγελα!!

*Λίγα λόγια για εμάς:


Έλλη Καλησώρα
Art Therapist/εικαστικός
Ιδρύτρια "ART HOUSE by ellikalisora"
Συμβουλευτική γονέων-Αξιολόγηση παιδικού ιχνογραφήματος και παιδική ψυχοθεραπεία/μέθοδος "Vera Vaserhelyi"




Eirini Mitoudi  ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΤΟΥΔΗ 
-Διακοσμήτρια / Εικαστικός
Ασχολείται με την αρχιτεκτονική διακόσμηση εσωτερικών χώρων, μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή εμπορικών καταστημάτων, γραφείων, ξενοδοχείων, κατοικιών με έδρα την Θεσσαλονίκη, είναι ένας άνθρωπος με πάθος για δημιουργία και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Η ζωγραφική σε συνδυασμό με το κολάζ πρωταγωνιστεί στην ζωή της. Έχει συμμετάσχει με έργα της, σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Αυτό που την εξιτάρει είναι ότι ταξιδεύοντας νοητά στον κόσμο του μη υπαρκτού, συνθέτει εικόνες αλληγορικές, οι οποίες αφήνουν πολλές φορές και ηχηρά μηνύματα! Για εκείνη, είναι πολύ σπουδαίο, τα έργα της να έχουν αλληλεπίδραση με τον θεατή και απολαμβάνει να ακούει από εκείνους, το τί αφουγκράζονται από την θέασή τους.
Διδάσκει στο τμήμα Αρχιτεκτονικής διακόσμησης εσωτερικών χώρων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ.
Συνεργάστηκε (1995-1999 )με την εταιρεία DECO TEAM με αντικείμενο την εκπόνηση σχεδίων και την επίβλεψη κατασκευής επαγγελματικών χώρων κυρίως εμπορικών καταστημάτων
Από το 1999-σήμερα διευθύνει την επιχείρησή της με αντικείμενο τον σχεδιασμό και την επίβλεψη κατασκευής επαγγελματικών χώρων και κατοικιών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Παπαναστασίου 119 
Θεσσαλονίκη
6937195400
mitoudirene@gmail.com
Instagram: @eirini_mitoudi 
Facebook: Eirini Mitoudi Ειρήνη Μητούδη





Τζένη Τσελεπή 
Μaster NLP coach.



Μέσα από ατομικές συνεδρίες και ομαδικά προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης υποστηρίζει ανθρώπους που θέλουν να εξελίσσονται ώστε να κατανοήσουν περισσότερο τον εαυτό τους, τις ανάγκες τους, να πάρουν το τιμόνι της ζωής στα χέρια τους για να κάνουν την καθημερινότητά τους πιο εύκολη και να δημιουργήσουν τη ζωή που θέλουν και αξίζουν.
Με μία πλούσια εργαλειοθήκη από τεχνικές Νεύρο-Γλωσσικού Προγραμματισμού (NLP), Life coaching, Συναισθηματικής νοημοσύνης, Mindfulness compassion, Mbraining, με πρακτικά βήματα οι συμμετέχοντες δημιουργούν τα αποτελέσματα που επιθυμούν.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:
Messimvria Winery Βασιλική Ρετσίνα Το καφενειο του ΖΑΦ Anesidora's box Καφές Ερμείδη Βεργίδης Αρτοποιία- Ζαχαροπλαστική- Catering -Catering Cuoro.gr

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: @Foxnews.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Imagecreation.gr
SOCIAL MEDIA:
 BB Digital BB Factory