9.1.23

" Το ΠΑΣΟΚ είναι και πάλι εδώ"! Κ. Κουτρούπας. Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά με το ΠΑΣΟΚ σε μια μεγάλη συγκέντρωση στην Κατερίνη-ΦΩΤΟ

Σε μια εντυπωσιακή πολιτική συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ) ο Κωνσταντίνος Κουτρούπας έκανε "πολιτικό ποδαρικό στο 2023, όπου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μέσω της συμμετοχής του στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στην Πιερία στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

“Βρίσκομαι εδώ μπροστά σας αποφασισμένος να δώσω αυτή τη μάχη. Μόλις προ ολίγων ημερών έλαβα από την επιτροπή ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ την επίσημη φόρμα υποψηφίων βουλευτών προς υπογραφή. Αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή, ευθύνη αλλά και στοίχημα να συμμετέχω στις προσεχείς εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής Πιερίας και γι’ αυτό το λόγο προχώρησα με μεγάλη χαρά στην αποδοχή και υπογραφή της υποψηφιότητας μου”, ανέφερε στην ομιλία του, ενώ για τον ίδιο, τον Κωνσταντίνο Κουτρούπα μίλησε ο Συνταγματολόγος – πρώην ευρωβουλευτής κ. Χρυσόγονος, εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Πιερία, απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος κ. Λιόλιος και τον προλόγισε η δικηγόρος Θεσσαλονίκης κ. Τσιαμπέρα.

Η ομιλία του Κωνσταντίνου Κουτρούπα κινήθηκε σε καθαρά πολιτική γραμμή ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνοντας ότι:

“Το ΠΑΣΟΚ υπάρχει στην κοινωνία, τη σκέψη και τη μνήμη των πολιτών και είναι ανάγκη να ξαναγίνει μεγάλο, γιατί οι αρχές και οι αξίες του είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρες από ποτέ. Το πολιτικό κενό στον χώρο της κεντροαριστεράς είναι εμφανές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να καλύψει το κενό αυτό.
Το πολιτικό τοπίο χρειάζεται και χωράει το ΠΑΣΟΚ”. 

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του υπογράμμισε ότι: 
 «Είναι ώρα πλέον, για το καλό του τόπου μας, να σταματήσει το αυτομαστίγωμα και να παλέψουμε με όραμα να φτιάξουμε το ΠΑΣΟΚ του αύριο”.

Η μεγάλη συμμετοχή των Πιεριέων στην εκδήλωση του γιατρού Κ. Κουτρούπα, δείχνει το "ρεύμα" που υπάρχει γύρω και πίσω από το όνομά του, από την άνοιξη του 2022 όταν εκδήλωσε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος, "οργώνοντας" κυριολεκτικά το νομό καθημερινά, μεγαλώνει και συσπειρώνει τους φίλους και ψηδοφόρους του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ. Με τα σημερινά δεδομένα, τη σημαία της ανανέωσης και της αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία, ο Κ. Κουτρούπας οδηγεί την κούρσα της προεκλογικής περιόδου σθεναρά, αποφασισμένος για το καινούριο, τη νέα αλλαγή ή όπως επισήμανε ο ίδιος, όχι για 
«μία από τα ίδια»”.

Μετά την εκδήλωση σε ανάρτησή του στα social media έγραψε: "Η σημερινή σας παρουσία ήταν συγκλονιστική! Η Δημοκρατική Παράταξη επέστρεψε! Το ΠΑΣΟΚ είναι και πάλι εδώ. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!