9.12.22

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη -Οι FORTISSIMO λάμπρυναν τη γιορτή! 50 φωτο

Οι χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί στην Κατερίνη ξεκίνησαν  με ένα λαμπερό σόου πυροτεχνημάτων για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

στην πλατεία Ελευθερίας.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για το άναμμα του δέντρου με τον δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο να πατάει το κουμπί και να ανάβουν τα χιλιάδες λαμπάκια του δένδρου με τις ευχές του για καλά Χριστούγεννα σε όλους. Παρόντες ο Μητροπολίτης κκ Γεώργιος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ Χατζηχριστοδούλου, που ευχήθηκαν καλές γιορτές.
Τη σκυτάλη αμέσως μετά 
πήραν οι εντυπωσιακές  FORTISSIMO το πρώτο γυναικείο ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων στην Ελλάδα που ξεσήκωσε το πλήθος με το μουσικό του πρόγραμμα για μια ώρα περίπου!
Η χαρισματική σκηνική τους παρουσία καθώς και η μοναδική τους ικανότητα να συνδυάζουν ετερόκλητα μουσικά ακούσματα – κλασική, pop,rock, dance, Middle Eastern – με ηλεκτρονικούς ήχους διαμορφώνει επί σκηνής ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα που διαχέεται σε όλα τα ηλικιακά προφίλ. Η παρουσία τους ενθουσίασε τους Κατερινιώτες που χειροκρότησαν ένθερμα τις ωραίες μουσικούς!

Παράλληλα  σε κεντρικά σημεία της Κατερίνης, άναψαν "στολίδια" που δίνουν εορταστικό τόνο σε ολόκληρη την πόλη...Από το Σαββατοκύριακο αυτό η πόλη οδεύει στολισμένη και με εορταστικό κλίμα προς τα Χριστούγεννα!