25.10.22

Η ΡΕΝΕ, η συγγραφέας με τους 201.000 influencers παρουσίασε το βιβλίο της "Έρωτας εξ αμελείας" στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ. [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

 Η Ρενέ, η συγγραφέας με τους 201.000 influencers παρουσίασε το βιβλίο της "Έρωτας εξ αμελείας" στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ. Συνομίλησε με

το κοινό που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, εκμηστηρεύτηκε τα μυστικά της έμπνευσης και της συγγραφικής της πορείας, στον δεύτερο σταθμό της αν'α την Ελλάδα, μετά τη Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη. 

 Το βιβλίο της ΕΡΩΤΑΣ ΕΞ ΑΜΕΛΕΙΑΣ "είναι ένα ξεχωριστό gift book, το οποίο κυκλοφορεί σε δίγλωσση έκδοση (ελληνικά και αγγλικά). Το βιβλίο, χωρισμένο σε τέσσερεις ενότητες, οδηγεί τον αναγνώστη από το «θλιμμένο μαύρο» στην αυτογνωσία του λευκού. Στις σελίδες του παρεμβάλλονται και πεζογραφήματα της συγγραφέως, τα οποία εντείνουν τον ερωτικό μυστικισμό του βιβλίου.Πρόσωπα, σώματα και αγγίγματα γίνονται το πρόσφορο έδαφος για να ανθίσουν οι λέξεις σαν συναισθήματα. Ένα τολμηρό έργο, σε μία έκδοση πρωτοφανή για τα λογοτεχνικά δεδομένα".

Η ΡΕΝΕ είναι μια συγγραφέας της εποχής, στους ρυθμούς και το "θαύμα" των social media, πιάνει το σφυγμό της νεολαίας και καταθέτει τη δική της πρόταση με ένα "φουτουριστικό" τρόπο. Αυτόν του νέου κόσμου που ζει η γενιά του σήμερα. 
Η μεγάλη της επιτυχία, δεν είναι -μόνο- τα βιβλία της αλλά ότι "οδηγεί" με το δικό της τρόπο, στη φιλαναγνωσία. Να κάνει χιλιάδες πωλήσεις, να φτάνουν τα βιβλία της σε χιλιάδες χέρια και να διαβάζεται φανατικά!
Δεν είναι τυχαίο ότι την ακολουθούν στο Instagram 201.000 άτομα που της χαρίζουν χιλιάδες likes στις αναρτήσεις της! Αναρτήσεις βγαλμένες από τις σελίδες των βιβλίων της.