6.6.22

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας για τον Γιώργο Τράγκα και τις αποκαλύψεις. Ήταν αυτός "λαμόγιο" κι εμείς "κορόιδα";

Με ανάμικτα συναισθήματα διάβασα πολλά δημοσιεύματα- και ένα άρθρο του δημοσιογράφου Γιώργου Καρελιά . Όλα, αποδομούν τον μακαρίτη Γιώργο Τράγκα μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για την περιουσία του. Συνεργάστηκα με τον Τράγκα από το 1996, όταν έγινε εκδότης. Δεν αμφισβητώ το γεγονός ότι η περιουσία του εμφανίστηκε -μετά θάνατον- αδικαιολόγητα μεγάλη και έδωσε λαβή για κάθε είδους σχόλια. Επίσης δεν αμφισβητώ ότι ήταν "κακοπληρωτής" αφού και σ΄εμένα τον ίδιο δημιούργησε χρέη, γεγονός που με οδήγησε σε αποχώρηση από τον όμιλό του. Τέλος δεν αμφισβητώ ότι σε δεκάδες άρθρα και αναλύσεις του αλλά και σε μεγάλα συνθετικά "κομμάτια" -κυρίως του περιοδικού CRASH- έδινε την εντύπωση, αλλά και το έλεγε, ενός πολύ καλά - εκ των "έσω"- ενημερωμένου ανθρώπου. Αλλά ας μην παραλείπει κανείς ότι επί χρόνια, "έδινε δουλειά" σε εκατοντάδες συναδέλφους και ότι η καταγγελλόμενη παραβατική συμπεριφορά του δεν έχει ακόμη αποδειχτεί. Ο ίδιος δεν ζει πλέον. Δεν μπορεί να αντικρούσει τις σοβαρότατες καταγγελίες και όσα τού προσάπτονται. Ήταν φίλος μου, οι σχέσεις μας είχαν περάσει από "χίλια κύματα", συγκρούσεις, καυγάδες, απολύσεις και παραιτήσεις και κάποια στιγμή, έπαψε να είναι φίλος μου. Πιστεύω όμως ότι θάπρεπε πρώτα να αποδειχτούν οι κατηγορίες εναντίον του και μετά, να παραδοθεί η μνήμη του στην πυρά. Με μια μεγάλη ομάδα σοβαρών, ευυπόληπτων και ικανών δημοσιογράφων "βγάλαμε" το CRASH, πολλές εφημερίδες, τα ραδιόφωνα Cool fm, Χρώμα και Profit και το τηλεοπτικό "Κανάλι 10". 
Ήταν όλο αυτό το οικοδόμημα μια "απατεωνιά"; Δεν πρέπει να το μάθουμε επίσημα ΟΛΟΙ μας; Εκατοντάδες επαγγελματίες εργάστηκαν με τον Τράγκα επί 20 τόσα χρόνια. Δεν αξίζουμε την αλήθεια; 
Οι ενδείξεις είναι πολλές και σοβαρές.
 Αλλά "ενδείξεις".
 Ήταν αυτός "λαμόγιο" κι εμείς "κορόιδα"; 
Με ποιους συνεργάστηκε στις "λαμογιές" και όλοι μαζί μάς εξαπάτησαν; 
Πρέπει να το μάθουμε "πέραν κάθε αμφισβήτησης" πριν τον παραδώσουμε στα "σκυλιά";
 Με κάθε σεβασμό στον δημοσιογράφο κ. Καρελιά και όσους έχουν ήδη "καταδικάσει" για κακουργήματα τον Τράγκα, θεωρώ ότι έχει καθήκον η Δικαιοσύνη να παρουσιάσει σύντομα τις αποδείξεις.

* Ανάρτηση στο facebook
 https://www.facebook.com/dimitris.k.b