29.3.22

Συνάντηση Κώστα Κουκοδήμου με εκπροσώπους το νέου Δ.Σ. του συλλόγου «ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ»

Η εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ του Δήμου Κατερίνης και του συλλόγου «ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ», καθώς και οι δυνατότητες δημιουργικής συνέχισής της, σε μία σειρά θεμάτων που προάγουν την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου, επισημάνθηκε στη διάρκεια της επίσκεψης μελών του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. του συλλόγου, με τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο.
Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο συμμετείχαν η αντιπρόεδρος Πηνελόπη Παπανάκου (η οποία – μεταξύ άλλων – μετέφερε και τον εγκάρδιο χαιρετισμό της προέδρου Ηλέκτρας Μπίντα), ο έφορος Δημοσίων Σχέσεων Ιωάννης Αδαμόπουλος, καθώς και το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής – Γεώργιος Κουζώνης.
Ο Δήμαρχος αφού συνεχάρη το νέο συμβούλιο, συζήτησε με τα μέλη του νέου Δ.Σ., θέματα που αφορούν την περαιτέρω συνεργασία του συλλόγου με τον Δήμο.

«Ο Δήμος Κατερίνης σε όλα τα επίπεδα, καθώς και μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού είναι αρωγός και σε στενή συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου, ενώ ενισχύει τις πρωτοβουλίες που προωθούν την αυθεντική παράδοση και τον πολιτισμό. Θα μας έχετε πάντα δίπλα σας. Σας ευχαριστώ με την ευκαιρία και για την αγαστή συνεργασία που υπάρχει προς όφελος των δημοτών και της κοινωνίας», σημείωσε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στο νέο Δ.Σ., ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.