19.2.22

Φωτορεπορτάζ- παραλειπόμενα από την επίσκεψη της Υφυπουργού Υγείας Ζωής Ράπτη στην Πιερία

Η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη επισκέφθηκε την Πιερία, πραγματοποιώντας σειρά επαφών, συναντήσεων και επισκέψεων αρχής γενομένης από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης
και Δομές Ψυχικής Υγείας, του Νομού Πιερίας καθώς επίσης και με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα, με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου και το Δήμαρχο Κατερίνης Κωνσταντίνο Κουκοδήμο και συνομίλησε για την πάντα απαραίτητη συνεργασία τους με το Υπουργείο Υγείας για την ενίσχυση των δομών και υπηρεσιών που υποστηρίζουν την ψυχική υγεία των συμπολιτών μας. 





Η ίδια στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook γράφει:
 "Στο πλαίσιο της επίσκεψής μου στην Κατερίνη επισκέφθηκα το Γ.Ν. Κατερίνης, τον Ψυχιατρικό Τομέα του και τις Μονάδες Ψυχικής Υγείας, όπου συμμετείχα σε σύσκεψη με τον Διοικητή της 3ης ΥΠΕ, κ. Π. Μπογιατζίδη, τους βουλευτές Πιερίας της ΝΔ κ. Ξ. Μπαραλιάκο, κ. Α.Μ. Παπαδημητρίου, κ. Σ. Χιονίδη, τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γ. Χατζηγεωργίου και εκπροσώπους του επιστημονικού, διοικητικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Προχωράμε στην περαιτέρω ανάπτυξη υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας στο Νομό, με έμφαση την υποστήριξη της τρίτης ηλικίας και κυρίως των παιδιών και των εφήβων μας με τη δημιουργία παιδοψυχιατρικών κλινών και κινητών μονάδων."