12.1.22

Με τα δελτία των παικτών επιστρέφει ο Σ. Νατσιάβας στην Κατερίνη. Πλήρης ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ στη νέα πορεία το 2022 !

Στην Αθήνα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΑΤΣΙΑΒΑΣ για την ολοκλήρωση των μετεγγραφών της περιόδου που είχαν ως στόχο την ισχυροποίηση της ομάδας και την βελτίωση της βαθμολογικής θέσης της στην κατηγορία.  Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ διαθέτει έναν τεχνοκράτη πρόεδρο και αυτό αποδείχθηκε τόσο στην ΕΠΟ όσο και στον ΠΣΑΠ αφού επιστρέφει στην Κατερίνη, με τα δελτία των μεταγραφών στα χέρια του! 
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και ο νεαρός Πρόεδρος του,  απέδειξε ότι έχει ιδιαίτερο ζήλο για τη θέση ευθύνης που κατέχει, τεχνογνωσία  και αγάπη στην ομάδα γι΄αυτό το "κάτι παραπάνω" που όλοι προσδοκούμε. Στην Αθήνα πήγε με πλήρεις φακέλους για τις πληρωμές, τα παράβολα σε ΕΠΟ, ΠΣΑΠ, Ενημερότητες και εξοφλητικές προς ΕΠΣ και όλα αυτά που για όλους φαντάζουν γραφειοκρατικά. Θα αναρωτηθείτε γι΄αυτή την αναφορά. Αυτή είναι εξάλλου και η "δουλειά" του!
Η είδηση είναι ότι όλες τις διαδικασίες για τη ...χαρτούρα, ο πρόεδρος τις διεκπεραίωσε μέσα από το πολυεργαλείο της εποχής μας, το κινητό τηλέφωνο! Άλλοι ρυθμοί, άλλοι τρόποι, άλλες ταχύτητες. Η τεχνολογία στην υπηρεσία και του...ποδοσφαίρου!
Στο προκείμενο: ΟΛΑ  τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, είναι στην διάθεση του προπονητή για τους αγώνες που ακολουθούν.
Και οργανωτικά κατά πως φαίνεται "πάμε καλά", αυτό που μένει είναι το ζητούμενο.
Τα καλά αποτελέσματα!
Αρχής γενομένης με τον ΗΡΑΚΛΗ αν δε ματαιώσει το παιχνίδι ο κορονοιός και τα κρούσματα της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης...