4.11.21

Γιώργος Καραμίχος για τα δύσκολα χρόνια στην Αμερική: «Υπήρχαν μέρες που δεν είχα ένα δολάριο να πάρω ένα σάντουιτς»

«Αυτές οι δυσκολίες που ζούμε εδώ είναι πρωτοκλασάτες»

Το 2012 ο Γιώργος Καραμίχος αποφάσισε να εγκαταλείψει τα πάτρια εδάφη και να εγκατασταθεί στην Αμερική, λόγω της υποτροφίας του για τη σχολή της Stella Adler και έτσι μετά από 6 μήνες του δόθηκε η ευκαιρία να διδάξει εκεί.

Ο γνωστός ηθοποιός παρέμεινε εκεί για 9 χρόνια, ωστόσο η πρόταση για να πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά «Ήλιος» στάθηκε η αφορμή για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη», αναφέρθηκε στη ζωή που έκανε στην Αμερική και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε με την παραμονή του εκεί.

«Έμεινα εννέα χρονιά στο Λος Άντζελες, ο “Ήλιος” με έκανε να γυρίσω αλλά και γιατί είχαν παγώσει τα πάντα στην Αμερική», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Μου είχε λείψει πολύ το ελληνικό φαγητό. Το πρώτο φαγητό που έφαγα με το που ήρθα στην Ελλάδα ήταν τα γεμιστά».

«Στην αρχή ήταν δύσκολα, ζορίστηκα, χρειαζόταν να κάνω διάφορα από ‘δω και από ΄κει για να επιβιώσω. Υπήρχαν μέρες που δεν είχα ένα δολάριο να πάρω ένα σάντουιτς. Αυτές οι δυσκολίες που ζούμε εδώ είναι πρωτοκλασάτες. Έχω δει τον πατέρα μου να γονατίζει στο χωράφι, όταν έριχνε χαλάζι και κατέστρεφε τη δουλειά ολοκλήρου χρόνου», τόνισε μεταξύ άλλων.