25.10.21

ΕΞΩ από τη Βουλή οι αγρότες της Πιερίας για τις Λαϊκές. ΦΩΤΟ. Όχι στο διωγμό των αγροτών από τις λαϊκές αγορές"/ Ανοιχτές κανονικά οι λαϊκές στην Πιερία...

Το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές συζητείται στη Βουλή. Ένα νομοσχέδιο, που βάζει ταφόπλακα στις λαϊκές. Παρ όλες τις διαβεβαιώσεις των τοπικών βουλευτών λίγους μήνες πριν, με δηλώσεις, αναρτήσεις και συνεντεύξεις τους, το νομοσχέδιο είναι απόλυτα αντίθετο με τα συμφέροντα των "λαϊκών αγορών" και κατατέθηκε προς συζήτηση και ψήφιση.
Η Πιερία έδωσε δυναμικό παρόν έξω από τη Βουλή σήμερα, με πρωτεργάτη τον Νίκο Παπανικολάου, με πανό και συνθήματα, διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματά τους:
"ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ",
"Όχι στο διωγμό των αγροτών από τις λαϊκές αγορές", 
"Όλοι μαζί στον αγώνα για τα δίκαια αιτήματα του κλάδου μας".
 
Πριν λίγους μήνες σε συνέντευξη του στο Ράδιο ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ο Νίκος Παπανικολάου, πρόεδρος των Λαϊκών αγορών της Πιερίας, είχε μιλήσει για τις διαβεβαιώσεις που είχε (μετά από συνάντησή του), από τους τοπικούς βουλευτές ότι θα υπερασπιστούν τα αιτήματα των αγροτών και των λαικών αγορών τασσόμενοι στο πλευρό του. Προφανώς οι υποσχέσεις έμειναν υποσχέσεις. Εκτός κι αν οι βουλευτές της Πιερίας ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ το εν λόγω νομοσχέδιο...
Κοντός ψαλμός αλληλούια. 
Ίδωμεν ! 
               Θεοχάρης Μπικηρόπουλος

Με ανάρτησή του σήμερα Δευτέρα 25-10-2021 ο Νίκος Παπανικολάου ενημέρωσε :

"Θέλω να ενημερώσω τους φίλους και πελάτες το λαϊκών αγορών του Νομού μας ότι, αρχής γενομένης από αύριο και τις λαϊκές Λεπτοκαρυάς και Καρίτσας, όλες οι λογικές του Νομού θα λειτουργήσουν κανονικά..."