12.10.21

Δωρεά εκδόσεων από το Κέντρο Ιστορίας & τον Δήμο Θεσσαλονίκης προς τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Κορινού & Ελατοχωρίου

Οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Κορινού και Ελατοχωρίου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια, τον ιατρό – καρδιολόγο, Δρ. Παναγιώτη Ταρενίδη (ιδρυτικό πρόεδρο του τμήματος Κατερίνης «Ολύμπιος ΖΕΥΣ» της οργάνωσης ΑΧΕΠΑ-ΕΛΛΑΣ), για την πρωτοβουλία του να φέρει σε επικοινωνία τις Δημοτικές Βιβλιοθήκες Κατερίνης, Κορινού και Ελατοχωρίου με το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης μέσω της κυρίας Μεϊμάρη. Επίσης, ευχαριστούν την κα Γεωργία Μιχαήλ – αν. προϊσταμένη του τμήματος Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης για την άμεση αποδοχή του αιτήματος και τη δωρεά.

«Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες προς το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, για την ευγενική αυτή δωρεά, η οποία συμβάλλει στον εμπλουτισμό των βιβλιοθηκών μας. Επίσης, στην επίτευξη του κεντρικού μας στόχου: να παραμείνουν οι βιβλιοθήκες μας, μια διαρκής – δημιουργική πηγή γνώσης ανοικτή σε όλους» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Τις ευχαριστίες του «για την ευγενική αυτή δωρεά, που συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση των βιβλιοθηκών» εκφράζει και από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) Γιώργος Τσιαλός.