22.10.21

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Υπάρχουν όρια...Το Σωματείο υπέρ της άμεσης επιστροφής των συναδέλφων

"Συνάδερφος εργαζόμενος στο Νοσοκομείο ανάρτησε σε δημόσιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι σε συνάντηση που είχε την Κυριακή 11/10-2021 με βουλευτές του Νομού μας ένας εξ αυτών είπε ότι συνάδελφοι εργαζόμενοι δεν θέλουν την επιστροφή των ανεμβολίαστων συναδέλφων τους. Δεν ήμασταν παρόντες, δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε ακριβώς αλλά γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο άρα δεν υπάρχει ζήτημα θέσης στο αυτονόητο.
Θέση του Σωματείου Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης της ΠΟΕΔΗΝ καθώς και όλων των σωματείων της Ελλάδας είναι το ναι στον εμβολιασμό και το όχι στην Υποχρεωτικότητα.
Θέση του Σωματείου ο Σεβασμός στην ελεύθερη ατομική βούληση δηλαδή.
Σεβασμός στους συναδέλφους που δεν κάνουν το εμβόλιο για δικούς τους προσωπικούς λόγους και άμεση επιστροφή τους.
Σεβασμός φυσικά στους εμβολιασμένους συναδέλφους οι οποίοι συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αγόγγυστα και με υπερβάλλοντα ζήλο για να καλύψουν τις ανάγκες των ασθενών με covid αλλά και των υπόλοιπων ασθενών που έχουν ανάγκη τις Υπηρεσίες τους .
Επίσης σεβασμός στους συναδέλφους που εμβολιάστηκαν η νόσησαν και κατέθεσαν άμεσα σύμφωνα με το Νόμο το πιστοποιητικό εμβολιασμού η την Γνωμάτευση νοσήσαντος για να επιστρέψουν στην Υπηρεσία τους.
ΤΕΛΟΣ,  Σεβόμαστε τον προσωπικό αγώνα του κάθε συναδέλφου ο οποίος με περίσσιο πάθος θέλει να προσφέρει στο κοινό καλό, όμως προσοχή στα όρια, τα όρια που υπάρχουν παντού και δεν πρέπει να ξεπερνιούνται για να μην γίνει ο αγώνας εμμονή και αδικία εναντίων άλλων συναδέλφων.
Και είναι φυσικό ότι όταν ξεπερνιούνται τα όρια να εγείρονται και εύλογα ερωτήματα για το τί ακριβώς πρεσβεύει αυτός ο αγώνας και ποιον πραγματικά εκπροσωπεί. Μα πραγματικά…

ΤΟ Δ.Σ.