15.8.21

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ! Ο Πλαταμωνίτης Νίκος Κωτούλας πήρε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αποτροπής ανατίναξης των ΑΤΜ . Δείτε ποιοι ενδιαφέρθηκαν!!!ΦΩΤΟ

Ο κ. Νίκος Κωτούλας,  πρόεδρος της κοινότητας Πλαταμώνα, είναι ίσως το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο στο νομό εξαιτίας των παρεμβάσεων και των συγκρούσεων με οτιδήποτε και οποιονδήποτε λειτουργεί εις βάρος των συμφερόντων της κοινότητας αλλά
και των συντοπιτών του, καθώς δεν είναι λίγοι, αλαζόνες και εγωπαθείς που καταπατούν κάθε έννοια δικαίου εις βάρος γειτόνων ή επιχειρήσεων. 

Αν αυτή η χωρίς υπερβολή παθιασμένη ενασχόληση με τα κοινά τον έχει φέρει στο επίκεντρο των συζητήσεων, δίνοντας μάλιστα μαθήματα δίκαιας διοίκησης στον τόπο, υπάρχουν και άλλα πολλά, δραστηριότητας και ενασχολήσεις του που είναι μάλλον πιο σημαντικές. Ο Νίκος Κωτούλας είναι ένας πολυπράγμων άνθρωπος, που ασχολείται, πέρα από το περιβάλλον, την καθαριότητα, τον εθελοντισμό, την οδοποιία, την πυρόσβεση, την περισυλλογή οβίδων ή ναρκών, τις εκδηλώσεις, τις πρωτοβουλίες ανθρωπιστικής βοήθειας σε σεισμόπληκτους ή πλημμυροπαθείς κλπ, έχει διάφορες "πατέντες" για τη λύση προβλημάτων στο δήμο. Γιατί όταν τα κονδύλια είναι μηδαμινά και χρειάζονται άμεσες λύσεις βρίσκει τον τρόπο.

Μια σπουδαία όμως προσωπική του επιτυχία, είναι η αναγνώριση και η χορήγηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας, που κατέχει από τις 21-2-2019 για το "ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΤΑΜΕΙΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ", έχοντας παράλληλα και διεθνή ταξινόμηση !!!

Τι ακριβώς είναι όμως αυτή η ευρεσιτεχνία; Είναι ένα σύστημα το οποίο εφαρμόζεται πολύ εύκολα, πάνω στα ΑΤΜ, αποτρέποντας την έκρηξη του μηχανισμού και την καταστροφή των χρημάτων!!!

Με άλλα λόγια, δε μπορούν οι επίδοξοι ληστές να το ανατινάξουν και να αφαιρέσουν τα χρήματα που διατίθενται από το μηχάνημα χωρίς παράλληλα να καταστρέφονται τα χαρτονομίσματα!
Δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια, είναι ιδιαίτερα συχνό το φαινόμενο ανατίναξης και ληστείας των ΑΤΜ(ακόμη και στην Πιερία, Κονταριώτισσα, Δίον, είχαμε 3 ανατινάξεις) η ευρεσιτεχνία αυτή θα πίστευε κάποιος ότι θα ήταν ...ανάρπαστη!!!

ΠΟΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ;
Σε όσους απευθύνθηκε ο κ. Κωτούλας εκτός των συγχαρητηρίων, δεν εισέπραξε κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον. Ούτε από τις Τράπεζες ούτε από εταιρίες που διαθέτουν ΑΤΜ για τους πελάτες τους!

Μπορεί ο καθένας να φανταστεί ή να εικάσει τους λόγους; Προφανώς.
Θα ρωτούσε κάποιος "μήπως το κόστος κατασκευής της ευρεσιτεχνίας είναι ...τεράστιο;"
Η απάντηση είναι απόλυτη: Όχι βέβαια.
Η συσκευή είναι και οικονομική όσον αφορά την κατασκευή της και πολύ εύκολη στην τοποθέτησή της !

Οι μόνοι που ενδιαφέρθηκαν καθώς φαίνεται είμαστε...εμείς, για την ανάδειξη του θέματος, της έξυπνης αυτής ευρεσιτεχνίας αλλά και για την αποκλειστικότητα!!!

Ο κ. Κωτούλας στρέφεται πλέον στην ξένη βιομηχανία και φανταζόμαστε (και ευχόμαστε) σύντομα να υπάρξει ενδιαφέρον για την παραγωγή του μηχανισμού προστασίας των ΑΤΜ.



 
Ο κ. Νίκος Κωτούλας μαζί με τον υπεύθυνο του ΟlymposVoice  Θεοχάρη Μπικηρόπουλο 




Το OlymposVoice.blogspot.com συγχαίρει θερμά τον Νίκο Κωτούλα γιατί αποδεικνύει ότι όταν αγαπάς τον τόπο σου, όταν έχεις πάθος για τη ζωή, όταν θέλεις να αποκτήσει νόημα η ζωή, το μυαλό λειτουργεί "ευεργετικά" και ευρεσιτεχνικά για τα όνειρα και τις επιδιώξεις του ανθρώπου.
Προσπαθείς και πετυχαίνεις τους στόχους σου.
Ο Νίκος Κωτούλας μας εκπλήσσει συνεχώς και αξίζει τον θαυμασμό μας.