3.7.21

ΕΦΗ ΜΠΑΣΔΡΑ: ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΜΕΡΑ ! ΦΩΤΟ

Olymposvoice
"Σήμερα ήταν μία ξεχωριστή μέρα. Με συναδέλφους ορθοδοντικούς από την Etairia Eogme και ως πρόεδρος της Εταιρείας, διενεργήσαμε προληπτικό ορθοδοντικό έλεγχο στην δομή φιλοξενίας ανηλίκων προσφύγων της EUROPEAN EXPRESSION - ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.
Θερμές ευχαριστίες στο «Χαμόγελο του Παιδιού» με το οποίο η ΕΟΓΜΕ έχει συνεχή συνεργασία, για την παροχή της κινητής οδοντιατρικης του μονάδας και την κ. Αλεξάνδρα Ασημακοπούλου για την εκεί παρουσία της. Θερμές ευχαριστίες στους εθελοντές συνάδελφους Σαπφώ Τζαννέτου, Γιώργο Δαμανάκη και Δέσποινα Κουτσουμπού, και το ΔΣ της ΕΟΓΜΕ τον Αντιπρόεδρο Γεράσιμο Αγγελόπουλο, τον ΓΓ. Βασίλη Σταθόπουλο και την ακούραστη γραμματέα μας κ. Δώρα Νικητιάδου. Τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες στους Υπεύθυνους και το ΔΣ της Ευρωπαϊκής Έκφρασης, τον κ. Θέμη Κοσσιδά, την Κατερίνα Ανδρονά, τον Υπεύθυνο της δομής κ. Αγαμέμνονα Τράστα, και την υπεύθυνη βάρδιας κ. Ελένη Πυρώνη. 
Στα παιδιά της δομής μοιράστηκε εποπτικού και πληροφοριακό υλικό της Εταιρείας καθώς και προιόντα στοματικής υγιεινής προσφερθέντα από τις Εταιρείες ABC Kinitron. Ευχαριστούμε τον κο. Ιωαννίδη της ABC Kinitron για την εκεί παρουσία του. 
Το καταχαρήκαμε και θα το επαναλάβουμε..."


Olymposvoice

Olymposvoice

Olymposvoice