14.5.21

Γιος Νετανιάχου σε Ερντογάν: Διαπράξατε γενοκτονία εις βάρος Ελλήνων χριστιανών και Αρμενίων. Τερματίστε την κατοχή σε Κύπρο και Κουρδιστάν

Μαίνεται ο «πόλεμος» του γιου του Νετανιάχου με τουρκικά trolls στο διαδίκτυο μετά τη χθεσινή του ανάρτηση, όπου καλούσε την Τουρκία να τερματίσει την κατοχή στο Κουρδιστάν και την Κύπρο. Ο Γιαΐρ Νετανιάχου, λοιπόν, έσπευσε να απαντήσει στις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχθηκε παραδίδοντας μαθήματα ιστορίας.
«Σε όλα τα τουρκικά bots που με ακολουθούν εδώ –ένα γρήγορο μάθημα ιστορίας. Δεν είστε ντόπιοι στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και διαπράξατε γενοκτονία εις βάρος του τοπικού ελληνικού χριστιανικού πληθυσμού», ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή του στο Twitter. «Η Ιστανμπούλ είναι στην πραγματικότητα η Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα. Διαπράξατε επίσης γενοκτονία εις βάρος των Αρμενίων. Κατέχετε τώρα παράνομα τη βόρεια Κύπρο, τη βόρεια Συρία και το Κουρδιστάν», συμπλήρωσε για να επιτεθεί στη συνέχεια στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Η χώρα σας κυβερνάται από έναν δικτάτορα, ο οποίος θέλει να ανακαταλάβει και να καταπιέσει τον αραβικό κόσμο όπως επί των ημερών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας», έγραψε ακόμη ο γιος του Νετανιάχου.


Λίγο αργότερα ο Γιαϊρ επανήλθε με νέα ανάρτηση. Αυτή τη φορά τη συνόδευε από γράφημα για την ανάπτυξη του Ισλάμ στην Τουρκία από τον 13ο μ.Χ. αι. μέχρι το 2010, στην οποία ανέφερε πως «η Τουρκία ιδρύθηκε επί μιας γενοκτονίας Ελλήνων χριστιανών».





ΝΩΡΙΤΕΡΑ ο Γιος του  Νετανιάχου κατά Τουρκίας: Τερματίστε την κατοχή σε Κύπρο και Κουρδιστάν
Δριμεία επίθεση στην Τουρκία και στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε ο γιος του Μπενιαμίν Νετανιάχου, Γιαΐρ στον απόηχο των δραματικών εξελίξεων στην Μέση Ανατολή και την προσπάθεια της Άγκυρας να στηρίξει του Παλαιστινίους. «Τερματίστε την κατοχή του Κουρδιστάν και της Βόρειας Κύπρου!» έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter ο υιός Νετανιάχου που δεν είναι η πρώτη φορά που τα «βάζει» με την Τουρκία και την Κυβέρνηση Ερντογάν.

Να θυμίσουμε πως πέρσι έγραψε πάλι στο twitter «Και να του υπενθυμίσω (του Ερντογάν) ότι η Ιστανμπούλ στην πραγματικότητα είναι μια πόλη με το όνομα Κωνσταντινούπολη. Η πρωτεύουσα της Βυζαντινής αυτοκρατορίας και το κέντρο του ορθόδοξου χριστιανισμού για περισσότερα από χίλια χρόνια πριν από την τουρκική κατοχή».

Δείτε το tweet:

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να ηγηθεί του Ισλαμικού Κόσμου εναντίον του Ισραήλ σε περίπτωση σύγκρουσης μεταξύ των Παλαιστινίων και της ισραηλινής αστυνομίας στην Ιερουσαλήμ, η οποία οδήγησε στην ανταλλαγή πυραύλων και πυραύλων. Από την πλευρά του ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κατά την επίσκεψή του στη Σαουδική Αραβία, δήλωσε ότι δεν μπορεί να παραμείνει σιωπηλός ενάντια στις ισραηλινές επιθέσεις και είπε ότι «η καταδίκη δεν είναι αρκετή, πρέπει να ληφθούν μέτρα».

ΠΗΓΗ: ΕΝΙΚΟΣ