8.5.21

ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ....στον παραδοσιακό οικισμό του Παλιού Παντελεήμονα στην Πιερία. Μπαλκόνι στον Όλυμπο με θέα και γεύσεις! 40 φωτο

id:
Ανοιχτό κάθε μέρα,
όλη μέρα μέχρι στις 11 παρά τέταρτο το βράδυ!

Στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Αγίου Παντελεήμονα στην Πιερία, 10΄ από την εθνική οδό,  πάνω στις πλαγιές του μαγευτικού Ολύμπου, στην κεντρική πλατεία του χωριού, βρίσκεται ο ξενώνας "Το Πέτρινο".
Είναι ένα παραδοσιακό πέτρινο κατάλυμα, το οποίο συνδυάζει θαυμάσια παράδοση και οικολογία.
Περιτριγυρισμένο από δέντρα και λουλούδια, σας προσφέρει ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και ξεκούρασης, είτε στα όμορφα και ευρύχωρα δωμάτιά του είτε στη μεγάλη πλακόστρωτη αυλή του. 
Καθώς οδεύουμε στη μετά κορονοιού εποχή με τον ανοιξιάτικο καιρό να μας αλλάζει τη διάθεση, αποδράστε στον Παλιό Παντελεήμονα και στο ΠΕΤΡΙΝΟ, γευτείτε τον καφέ ή το ποτό σας όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας, απολαύστε παραδοσιακές γεύσεις και φυσικά τη θέα στο Θερμαϊκό και τον κάμπο της Πιερίας. 
Το Πέτρινο διαθέτει εστιατόριο και καφετέρια, όπου μπορείτε να πάρετε και το πρωινό σας, το γεύμα ή τον καφέ σας, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα και φυσικά μουσική...Τη μουσική των αηδονιών και των πουλιών στα κλαδιά του αιωνόβιου επιβλητικού Πλάτανου!
Το ΠΕΤΡΙΝΟ είναι ιδανικό για διακοπές, όλες τις εποχές του χρόνου...