14.3.21

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΚΗΣ: TΟ LOCKDOWN: Προμελετημένο Έγκλημα...

#Το lock down δεν θεραπεύει μία επιδημία (βλ. Επιδημιολογία). Την σπρώχνει προς τα πίσω!
#Το lock down είναι για βραχεία χρήση, ώστε να προλάβουμε να εφαρμόσουμε τα ενδεδειγμένα επιδημιολογικά μέτρα (ΠΟΥ)
#Χρησιμεύει ώστε να προλάβουμε να αναβαθμίσουμε το ΕΣΥ, να οργανώσουμε την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και να οργανώσουμε τη επιδημιολογική επιτήρηση. (δεν έγινε τίποτε από τα παραπάνω)
#Αυξάνει την συνολική θνησιμότητα (Covid related και non Covid)
#Χειροτερεύει το επίπεδο υγείας του πληθυσμού (διότι παραμελούνται τα άλλα νοσήματα και χειροτερεύει τα ψυχικά, παχυσαρκία, ρευματικά, άνοια, νεοπλάσματα, καρδιοπάθειες κλπ)
#Πλήττει την εκπαίδευση αυξάνοντας την ανισότητα μεταξύ προνομιούχων και μη προνομοιούχων (πχ. φτωχά παιδιά που αδυνατούν να αγοράσουν υπολογιστές και να έχουν ίντερνετ).Αντίθετα άφησαν τις τιμές των Ηλ. υπολογιστών να εκτοξευτούν...
#Πλήτει τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα, αυξάνοντας την φτώχεια, χειροτερεύοντας την διατροφή, αυξάνοντας την έλλειψη βιταμίνης D λόγω μη έκθεσης στον ήλιο κλπ
#Εκτοξεύει στα ύψη την ενδοοικογενειακή βία τα ψυχικά νοσήματα και τις αυτοκτονίες
#Διαλύει την οικονομία, φτωχοποιώντας τον πολίτη και οδηγώντας σε μία Βίαιη αναδιανομή του πλούτου υπέρ των πλουσίων και ισχυρών(βλ. στοιχεία Forbes)
#Εξασθενεί την άμυνα της χώρας, ποικοιλοτρόπως (θα ασχοληθώ σε άλλη ανάρτηση)
##Γίνεται αντιληπτό από όλους ότι έχει αποτύχει παταγωδώς! Οι άνθρωποι στοιβάζονται στα διαλυμένα νοσοκομεία, η θνητότητα στις ΜΕΘ έχει εξακοντισθεί, οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις έχου νεκτοξευτεί, ονομάζονται ΜΕΘ τα ...Χειρουργεία, οι καρκίνοι δεν χειρουργούνται, οι καρδιοπαθείς , οι, οι, οι...
##Όχι μόνο δεν έγινε η ενδεδειγμένη προσπάθεια για ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και των Νοσοκομείων αλλά αντιθέτως έγιναν προσλήψεις Αστυνομικών αντί Γιατρών και Νοσηλευτών...
##Η αντιμετώπιση της επιδημίας γίνεται από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και όχι από το Υπουργείο Υγείας. 
Σημειώστε ότι Χρυσοχοίδης και Χαρδαλιάς πηγαίνουν στους τόπους της επιδημικής έκρηξης και προΐστανται των συσκέψεων και όχι ο υπουργός υγείας!!!
 Αναβάθμισαν τον Χαρδαλιά σε υφυπουργό για να καλύπτεται από την υπουργική ασυλία!!! Πρωτοφανές φαινόμενο στην ιστορία της Ελληνικής Διοίκησης να προΐσταται γενικής γραμματείας...υφυπουργός!!!
#Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, ο πολίτης ότι πρόκειται για ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και όχι για απλή βλακεία, ανικανότητα, άγνοια κλπ.