12.12.20

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!-ΔΕΙΤΕ τις συσκευές που χρησιμοποιεί ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ- φωτο

Η πανδημία σαρώνει την Πιερία. Όλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει, γιατί υπάρχουν τόσα θετικά κρούσματα κορονοιού. Υπάρχουν τρόποι να προστατευθούμε από τον αόρατο εχθρό;Υπάρχουν. Για τους ευσυνείδητους επαγγελματίες. Δείτε πως προστατεύει τους πελάτες του ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ στο φαρμακείο του κι ενημερώνει τους φίλους και πελάτες με σχετική ανάρτησή του:

"Στο φαρμακείο της οικογένειας Μυστρίδη λειτουργεί από σήμερα σύγχρονη μονάδα καθαρισμού αέρα με υπεριώδη ακτινοβολία. Επίσης , γίνεται αυτόματη θερμομέτρηση του προσωπικού και των πελατών με επαγγελματικό Θερμόμετρο υπερύθρων και συστηματική καθημερινή απολύμανση του χώρου. 
Η ασφάλεια των πελατών, αλλά και η δική μας , οδήγησε στην αγορά ακριβού εξοπλισμού παρ΄ όλη την δυσκολία που αντιμετωπίζουμε όλοι οι επαγγελματίες, καθώς η υγεία όλων είναι ανεκτίμητη.Διαβεβαιώνω ότι το φαρμακείο μας παρέχει πλέον τη μέγιστη ενεργητική ασφάλεια σε όλους τους πελάτες, κρατώντας συνεχώς  "τις πόρτες του ανοιχτές" και τηρώντας όλους τους κανόνες προστασίας του υπουργείου υγείας...