19.11.20

VIRAL τούρτα γενεθλίων ! ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ...! φωτό

Ο Μανώλης Τομπάκογλου είναι ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στην Κατερίνη. Όσοι τον γνωρίζουν έχουν να λένε για το αστείρευτο χιούμορ του 
και την...αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή, σε αντίθεση με όσα υποδηλώνει το επάγγελμά του. 
Στα πρόσφατα  γενέθλιά του, αυτή ήταν η τούρτα του, η οποία, μας υπενθυμίζει -εν μέσω πανδημίας !- ότι η ζωή είναι γλυκιά, αλλά κάποτε τελειώνει...

Γι αυτό ας ζήσουμε τις στιγμές βγάζοντας τον καλύτερό μας εαυτό γιατί όπως λέει  "σαν την Υγεία , την ψυχολογία, το χαμόγελο, τους ανθρώπους μας,  το γέλιο και την χαρά ΔΕΝ υπάρχει." 
Ο Μανώλης Τομπάκογλου, με μήνυμά του ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν με το παρακάτω κείμενο στο προφίλ του στο  facebook..!

"Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους δημόσια για τις ευχές σας τα μηνύματα σας και τα τηλεφωνήματα που δέχτηκα για τα γενέθλια μου. 45 πλέον και η τρέλα ανεβαίνει και ανεβαίνει, τα συναισθήματα πολλά αλλά λόγο των συνθηκών δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θα ήθελα .  
Όμως επιστρέφω σε όλους τις ευχές που μου δωρίσατε και σας το λέω ειλικρινά μέσα από τα βάθη τις ψυχής μου ότι σαν την Υγεία , την ψυχολογία, το χαμόγελο, την ζωή ,  τους ανθρώπους μας το γέλιο και την χαρά ΔΕΝ υπάρχει.
Υγεία, υγεία, υγεία και αγάπη ."
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ....
..................

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΩΛΗ..!!