13.11.20

ΚΑΤΕΡΙΝΗ από τα παλιά. 1992, Radio clubΤΡΙΓΩΝΟ...!! 14 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το 1992, ξεκίνησε
στην Κατερίνη  το ΚΛΙΚ του Κώστα Φελεκίδη, ένα πρωτοποριακό μουσικά club, το οποίο πέρασε στη διεύθυνση του Πάνου Τερζόπουλου, Θεοχάρη Μπικηρόπουλου και Ευγένιου Παπαδόπουλου, ο οποίος είχε στην ιδιοκτησία του, τον ραδιοφωνικό σταθμό ΦΑΡΟΣ, που χαρακτηριζόταν από την ποιότητα των εκπομπών και την πληθώρα των θεματικών ενοτήτων. Η ιδέα ήταν δημιουργία ενός club -cafe μαζί με το ραδιοφωνικό σταθμό. Κι έτσι έγινε. 
Στήθηκε μια επιχείρηση, στην οποία οι πελάτες  απολάμβαναν το καφέ ή το ποτό τους, βλέποντας και ακούγοντας τον ραδιοφωνικό παραγωγό να κάνει live την εκπομπή του. 
Στην πορεία η νυχτερινή διασκέδαση κέρδισε την ...ημερίσια ! 
Μπήκαν και οι ζωντανές βραδιές. 
Ελληνικές και ροκ. 
Μάλιστα το συγκρότημα που δούλευε στο ΤΡΙΓΩΝΟ ήταν γνωστό Σέρβικο συγκρότημα με πωλήσεις άνω των 50.000 δίσκων που λόγω του πολέμου στη τότε Γιουγκοσλαβία βρισκόταν στην Κατερίνη. OSVAJACI -αν το γράφουμε σωστά-,  έπαιζε 3-4 βραδιές τη βδομάδα ροκ μπαλάντες.
Οι ελληνικές βραδιές είχαν την τιμητική τους Κάθε Κυριακή με ζωντανή μουσική και τραγούδια. 
Στον ίδιο χώρο είχαν διοργανωθεί και άλλες εκδηλώσεις όπως και η ιστορική βιβλιοπαρουσίαση του αείμνηστου συγγραφέα ΑΡΗ ΦΑΚΙΝΟΥ, μονίμου κατοίκου Γαλλίας, που φιλοξένησε το βιβλιοπωλείο ΝΕΣΤΩΡ . Μια ξεχωριστή λογοτεχνική βραδιά, υπό το φως των κεριών, απαλή μουσική και  ποτά. Από το ΤΡΙΓΩΝΟ, την επόμενη χρονιά αποχώρησαν ο Πάνος Τερζόπουλος και ο Θεοχάρης Μπικηρόπουλος και συνέχισε ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ που έδωσε περισσότερο ελληνικό χρώμα στις μέρες και τις νύχτες του. Oταν άλλαξε διεύθυνση με την αποχώρηση και του Ευγένιου που μετακόμισε τα καλοκαίρια με club- μπυραρία στους Ν. Πόρους τη σκυτάλη πήρε νέα διεύθυνση που μετονόμασε το στέκι  σε Βel Air. !













Αριστερά το στούντιο του ΡΑΔΙΟ ΦΑΡΟΣ  και δεξιά μουσικοί σε live ελληνική βραδιά








Στο οppening του ΤΡΙΓΩΝΟΥ παρευρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ 

 


**** 
Αν κάποιοι αναγνώστες έχετε κι άλλες φωτογραφίες παρακαλούμε να τις στείλετε
 στο μέιλ
mpikiropoulosxaris@gmail.com 
για να τις προσθέσουμε στο δημοσίευμα.