9.10.20

Δίκη Χρυσής Αυγής...Τα απίστευτα ελαφρυντικά που επικαλούνται!!!!

Ο αιμοδότης, ο φιλόζωος και ο δεύτερος γάμος!!
 
Οι κατηγορούμενοι, μέσω των συνηγόρων τους, σε μια προσπάθεια να πείσουν το δικαστήριο, αναφέρθηκαν στην πορεία της ζωής τους, ενώ κάποιοι επικαλέστηκαν ως στοιχείο για την αναγνώριση ελαφρυντικού, το γεγονός ότι... παντρεύτηκαν δυο φορές την ίδια γυναίκα, ότι έχουν φιλοζωικά αισθήματα, ακόμη και πως είναι εθελοντές αιμοδότες.

Όσον αφορά στο Νίκο Μιχαλολιάκο, ο συνήγορός του δήλωσε ότι "προσπαθώ να εικάσω τι διηύθυνε. Αρχηγός ενός κόμματος που έγινε εν αγνοία του ένα αδίκημα". 
Ο συνήγορος ζήτησε τα ελαφρυντικά του σύννομου βίου, της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς και της μη εύλογης διάρκειας της δίκης.

"Αρχηγός πολιτικού κόμματος που εξελέγη με συγκεκριμένη πολιτική τοποθέτηση και έργο, ξαφνικά να βρίσκεται κατηγορούμενος και να προσπαθώ να εικάσω τί διηύθυνε", ανέφερε χαρακηριστικά, προσθέτοντας ότι "δεν έχει καμία καταδίκη και έχει παράξει έργο και ας μην είναι αρεστός".

Σύμφωνα με τον συνήγορο του Γιάννη Λαγού "μέχρι σήμερα προάγει τα συμφέροντα της Ελλάδος, με πολιτικά μέσα μέσω της ευρωβουλής", ενώ ο δικηγόρος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα... φιλοζωικά αισθήματα του Λαγού και την πίστη του στον χριστιανισμό.

Ο Αντώνης Γρέγος αιτήθηκε την αναγνώριση του σύννομου βίου, καθώς και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορός του στην αγόρευση του ως ελαφρυντικό ανέφερε ότι ο Γρέγος έκανε και μια δωρεά... 100 ευρώ.