1.9.20

Κώστας Κουκοδήμος: Υπερήφανος για τα όσα πετύχαμε

Ένα χρόνο μετά την εξαιρετική τιμή που ένιωσα δίνοντας ενώπιον σας τον όρκο τιμής και ευθύνης να υπηρετήσω τον τόπο μου και τους ανθρώπους του, νιώθω περήφανος.... για όσα κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες πετύχαμε ως νέα διοίκηση.

Ξεκινήσαμε μια νέα πορεία στο Δήμο Κατερίνης, με στόχο μια ανοιχτή και φωτεινή πόλη, έναν σύγχρονο δήμο με κοινωνικό πρόσωπο και ανθρωπιά.

Δίνουμε από την πρώτη μέρα τη μάχη με την καθημερινότητα και εργαζόμαστε με μεράκι και αγάπη για τον τόπο μας, με πρόγραμμα, με σύνθεση απόψεων και συνεργασία.


Η στήριξη του τουρισμού, του πρωτογενή τομέα και της επιχειρηματικότητας, η εξυπηρέτηση του πολίτη, και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, η σωστή διαχείριση των οικονομικών του δήμου, η ανάπτυξη προγράμματος τεχνικών έργων και δράσεων που θα αλλάξει την εικόνα του δήμου μας από την παραλιακή ζώνη ως τα ορεινά χωριά μας, τα προβλήματα της καθημερινότητας, ο σεβασμός στο δημότη, αποτελούν βασικές μας προτεραιότητες.

Πρώτη προτεραιότητά μας η δημόσια Υγεία. Δώσαμε τη μάχη στην πρωτοφανή για όλους υγειονομική κρίση και διαχείριση μιας εξαιρετικά δύσκολης περιόδου λόγω της πανδημίας και πετύχαμε να μη νιώσει μόνος, κανένας δημότης μας.

Λάθη και παραλείψεις έγιναν. Προβλήματα και δυσκολίες υπήρχαν και υπάρχουν. Όμως υπάρχουν και άνθρωποι αποφασισμένοι να δώσουν τον αγώνα για την επίλυσή τους.

Και είναι αυτοί οι άνθρωποι που θέλω να ευχαριστήσω δημόσια. Ευχαριστώ τους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους και τις διοικήσεις όλων των δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών του Δήμου, τους συναδέλφους όλων των δημοτικών παρατάξεων στο δημοτικό μας συμβούλιο και κυρίως τους τους εργαζόμενους του Δήμου μας που στάθηκαν στο πλευρό της νέας διοίκησης.

Δυστυχώς τα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορωνοιού δεν επιτρέπουν σ’αυτή τη χρονική στιγμή να υλοποιήσουμε τη δημόσια λογοδοσία -απολογισμό έργου ενώπιον των δημοτών. Όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν θα το κάνουμε.

Αγαπητοί συνδημότες, οφείλω κλείνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Είμαι βέβαιος πως όλοι μαζί θα σηκώσουμε ψηλά τον τόπο μας!