23.6.20

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ απέκτησε αγροτικό ιατρείο...

Την ενδυνάμωση των παρεχόμενων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας στους κατοίκους και στους πολυάριθμους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες επισκέπτες, αναμένεται να εξασφαλίσει το Αγροτικό Ιατρείο, που διαμορφώθηκε στην Τοπική Κοινότητα Παραλίας, κατόπιν της συνεργασίας της Αντιδημαρχίας Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης, με τις Τεχνικές Υπηρεσίες της 3η ΥΠΕ, καθώς και με την Τεχνική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, αντίστοιχα.

Ο νέος χώρος, εμβαδού 50 τ.μ,, που παραχώρησαν η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και ο Ι. Ν. Αγ. Φωτεινής αντίστοιχα, είναι πλέον άρτιος και σε λειτουργία.
Ο δήμαρχος Κατερίνης κ. Κουκοδήμος δήλωσε στη διάρκεια της επίσκεψης:
«Εργαζόμαστε συστηματικά για τη βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών. Έμφαση δίνουμε στην εξυπηρέτηση των αναγκών κατοίκων και επισκεπτών της Παραλίας, που διαχρονικά καταγράφει υψηλή τουριστική επισκεψιμότητα και στην οποία υλοποιούμε και προγραμματίζουμε έργα, τα οποία σταδιακά θα φέρουν νέα πνοή ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή. Γενικότερα, τόσο το Γενικό Νοσοκομείο, όσο και τα Αγροτικά Ιατρεία επιτελούν σημαντικό έργο, στο οποίο ο Δήμος Κατερίνης θα συνδράμει με όσα μέσα διαθέτει, προκειμένου να παρέχονται οι καλύτερες δυνατές υπηρεσίες περίθαλψης στους πολίτες».
Παράλληλα, ο Δήμαρχος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ.Γεώργιο...