2.4.20

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ που συγκινεί...

Φωτογραφίες   εν ώρα εργασίας [από συνάδελφο ή υγιειονομικό προσωπικό], ανάρτησε στο
προσωπικό του προφίλ στο facebook Καρδιολόγος του ΓΝΚ με το παρακάτω σχόλιο:
"Η καθημερινή ιατρική πράξη για την αντιμετώπιση της νόσου Covid 19 ή πιθανών κρουσμάτων, αλλά και της στεφανιαίας νόσου στο αιμοδυναμικό εργαστήριο".
Γιάννης Μποστανίτης

Οι νέες συνθήκες εργασίας, τα αυστηρά μέτρα και οι απαγορεύσεις του Νοσοκομείου για την προστασία ασθενών και εργαζομένων, προκαλούν απορίες που περιβάλλονται από μυστήριο. Ολοι μαζί απέναντι στις ασθένειες και τον κορονοιό, αποτυπώνονται στις παρακάτω φωτογραφίες και την "αποφασιστική" ανάρτηση του κ. Μποστανίτη.



Σε άλλη ανάρτησή του  ο Γιάννης Μποστανίτης έγραψε:
Θα ήθελα να επισημάνω ότι αυτό που θα δοκιμαστεί, με την παρούσα πανδημία, εκτός από την υγεία μας, με τον κορωνοιο, είναι τα ατομικά μας ήθη καθώς και η κοινωνική μας αλληλεγγύη.
Το προσωπικό στο σύστημα υγείας καλούμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε με αυταπάρνηση και σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες τις υπηρεσίας μας στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.
Οι συμπολίτες μας καλούνται να εφαρμόσουν πιστά τις οδηγίες των ειδικών και των αρχών, να παρεκκλινουν των καθημερινών συνηθειών, να προσαρμόσουν τη συμπεριφορά με γνώμονα την αλληλεγγύη τόσο απέναντι στις ευπαθείς ομάδες όσο και απέναντι στο ιατρονοσηλευτικο προσωπικό του νοσοκομείου μας το οποίο θα πρέπει να διατηρηθεί στο ύψιστο σωματικό ψυχικό και πνευματικό επίπεδο προκειμένου να ανταποκριθεί στο απαιτητικό έργο του."