27.2.20

Ηττήθηκε κατα κράτος η αυταρχική Κυβέρνηση..Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ Δικηγόρος

Οφείλουμε αλληλεγγύη στους εξεγερμένους νησιώτες!
Συγχαίρω και στηρίζω τον ανυποχώρητο Περιφ/χη Βορείου Αιγαίου κ Κώστα Μουντζούρη για το σθένος δυναμική και αποφασιστικότητα του του με το οποίο αγωνίζεται χωρίς να υποτάσσεται στις προσταγές της ολοκληρωτικής αντιδημοκρατικής αυταρχικής Κυβέρνησης για τα συμφέροντα των αγανακτισμένων νησιωτών που εκπροσωπεί.
Διεκδικώντας εκφράζοντας χωρις να πτοείται απο φιλοκυβερνητικούς Δημοσιογράφους βασιλικότερους του Βασιλέωςτην καθολική εναντίωση της τοπικής κοινωνίας που τον εξέλεξε δυναμικά χωρίς να υπολογίζει το κόστος και τις συνέπειες την μή κατασκευή δομών μόνιμης φιλοξενίας ,κλειστών κέντρων κράτησης χιλιάδων λαθρομεταναστών που αλλάζει βίαια την πληθυσμιακή ισορροπία στήν Λέσβο Χίο και Σάμο που έχουν καταστραφει.
Αποδοκιμάζω έντονα τόν Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης για τήν εσφαλμένη πολιτική απόφαση των φωστήρων της Δεξιάςγια την αποστολή τωνΜΑΤ στα υπο κατοχήν νησιά με σαφή εντολή να κτυπήσουν στο ψαχνό τούς ξεσηκωμένους διαμαρτυρόμενους πολίτες.
Αποδοκιμάζω κάθε πράξη αυτοδικίας σε βάρος Αστυνομικών αλλά και βίας απο όπου και αν προέρχεται.
Μονόδρομος η άμεση απέλαση επανοπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών και αποσυμφόρηση των νησιών και η παραίτηση της αποδεδειγμένα αποτυχούσας και ηττημένης απο τους εξεγερμένους νησιώτες Κυβέρνησης.
Επιβεβλημένη η άμεση αποπομπή του ακατάλληλου και προκλητικού Υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής Μηταράκη.