28.2.20

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε ΠΑΜΨΗΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ-ΦΩΤΟ

  Με ευρεία συμμετοχή και μεγάλη επιτυχία
πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε, δηλαδή

της Πανελλήνιας ένωσης Φωτοειδησεογράφων και Εικονοληπτών Επικαίρων στην Αθήνα...Μετά τις εκλογές σχηματίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο εξέλεξε Πρόεδρο τον πολυβραβευμένο συνεργάτη μας ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟ .

Δεν είναι μόνο το λαμπρό πολυσέλιδο βιογραφικό του αλλά η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, η συνέπεια, το ήθος, το πάθος του για τη δουλειά, τα "μαγικά" κλικ της φωτογραφικής μηχανής του, η φαντασία που μπολιάζει την τέχνη της φωτογραφίας με τη "στιγμή" που γίνεται εικόνα και είδηση.
Μάχιμος στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, τόσο σε πολιτικό όσο και σε αθλητικό επίπεδο, έχει καλύψει δεκάδες γεγονότα της σύγχρονης ιστορίας, εντός κι εκτός Ελλάδας.

Ο Βασίλης Κουτρουμάνος, πάντα αλληλέγγυος προς τους συναδέλφους του, είναι σίγουρο ότι θα "τρέξει" και θα αγωνιστεί για τον σύλλογο και τον κλάδο.

Έτσι κι αλλιώς όλοι οι συνάδελφοί του τον εμπιστεύονται χρόνια τώρα, 18 χρόνια για την ακρίβεια, τον αγαπούν, τον τιμούν  και τον εκλέγουν δημοκρατικά με ...Σταλινικά ποσοστά, παμψηφεί !!! Πάντα πρωτοδεύτερος, αλλά το χθεσινό απόλυτο ήταν μεγάλη δικαίωση.

Είχαμε χθες δύο νέους προέδρους.

 Της Ελληνικής Δημοκρατίας -Σακελλαροπούλου, και της ΠΕΦΦΕΕ...Κουτρουμάνος!!!!

Πρόεδρε σιδηροκέφαλος, πάντα επιτυχίες...και αποκλειστικότητες (για μας)!!!