2.9.19

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, 12 Οκτωβρίου 2018. Η λογοτεχνία μας κάνει καλύτερους ανθρώπους...ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗ ΓΟΡΓΟΝΑ του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου

αρχειο

Αικατερίνη Μαυρογονάτου, Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων του Βιβλίου ν. Πέλλας

"Ο Κένταυρος που αγαπούσε την γοργόνα" και Θεοχάρης Μπικηρόπουλος από τις Εκδόσεις Όστρια.. και θα σταθώ στην αναζήτηση της ευτυχίας και του αμοιβαίου μέσα από την αντρική ματιά. Και μεταξύ άλλων θα μείνω στην τελική διαπίστωση πως τα ομώνυμα έλκονται δια στόματος συγγραφέα κόντρα στους νόμους της φυσικής .. μια ιδιαίτερη βραδιά που κυριάρχησε η ψυχική ευγένεια του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου αλλά και όλων όσων έγιναν κοινωνοί και εξομολογούμενοι Εαυτού.. Ένα βιβλίο που μας κάνει πρόσφυγες του ονείρου .. αλλά και πρόσφυγες της Ζωής που τόσο αποζητούμε!"

Μαρία Ποπκιώση, Συγγραφέας


Γλυκές στιγμές από την χθεσινή παρουσίαση του μυθιστορήματος με τίτλο: "Ο Κένταυρος που αγαπούσε τη γοργόνα" Εκδόσεις Όστρια, του Κατερινιώτη συγγραφέα Θεοχάρη Μπικηρόπουλου. Μια διαφορετική προσέγγιση, μια εξαιρετική παρουσίαση και μια μεγάλη λογοτεχνική συντροφιά συνομίλησε με τον συγγραφέα, ο οποίος με τη σειρά του υπέγραψε αντίτυπα από τα βιβλία του στους αναγνώστες και στο κοινό που παρευρέθηκε στην εκδήλωση!!! Ευχόμαστε να έχει πολλά όμορφα δημιουργικά ταξίδια γραφής!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ...