6.10.24

ΠΑΡΤΥ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ. "ΤΡΙ.ΕΝΑ Πολιτισμού": νέος χώρος πολιτισμού που φιλοδοξεί να "εκπέμπει φως" από τη Θεσσαλονίκη! 70 φωτο

"Πέρασαν 3 + 1 χρόνια από το πρώτο mail που έφυγε από την ΤΡΙ.ΕΝΑ (05.10.2020) στον τυπογράφο για την έκδοση του 1ου μας βιβλίου. 3 + 1 ολόκληρα χρόνια γεμάτα συγκίνηση, χαρές, δυσκολίες, ανατροπές, πολλά νέα πρόσωπα, εμπιστοσύνη, νέα βήματα και αρχές, 
συγγραφείς, ποιητές, ποιήτριες, συλλογές, λευκώματα, προγράμματα, εμπειρίες μοιρασμένες. 
Για όλο αυτό που περάσαμε μαζί σας αλλά και για τα καλύτερα που έρχονται, σας υποδεχόμαστε στον νέο χώρο της ΤΡΙ.ΕΝΑΣ, στο επίσημο πλέον καταφύγιο της".
Η Καλλιόπη Πασιά, υποδέχθηκε τους βιβλιόφιλους, ανθρώπους που αγαπούν το καλό βιβλίο, με χαμόγελα, ιδιαίτερες μουσικές, λιχουδιές, ποικιλίες κρασιών και γλυκών, κυρίως όμως με αισιοδοξία και ανοιχτή αγκαλιά.
Μοιράστηκε τη χαρά της με όσους στηρίζουν τις ιδέες της, συνοδοιπορούν με τα όνειρά της, κάνοντας σχέδια για βιβλία, για δημιουργία, διψώντας για γνώση και εμπειρίες, στους ορίζοντες του πολιτισμού.
Ανάμεσα στα βιβλία, πλήθος κόσμου συμμετείχε στη γιορτή της, στο χώρο της: 
εικαστικοί, συγγραφείς, καλλιτεχνικοί φωτογράφοι, φοιτητές, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών γενικότερα, παρευρέθηκαν στα εγκαίνια, στην οδό Γρ. Ζαλίκη 3, πίσω από το παλιό δημαρχείο στη Βενιζέλου, εκφράζοντας την υποστήριξή τους, στο εγχείρημα.
Ευχόμαστε δύναμη, δημιουργική διάθεση και πολλές επιτυχίες τόσο προσωπικές, όσο και για τις επιλεγμένες εκδόσεις της!