3.2.24

Μεγάλη επισκεψιμότητα στην 30ή Agrotica - Εντυπωσίαζουν οι νέες τεχνολογίες και τα droneς-85 Αποκλειστικές φωτογραφίες

Το αδιαχώρητο επικρατεί στην 30η AGROTICA στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου συρρέουν κατά δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό (κυρίως από τα Βαλκάνια) στη μεγάλη γιορτή της αγροτικής καινοτομίας και τεχνολογίας.

Η 30η AGROTICA αποτελεί το σημείο αναφοράς για όλες τις νεότερες εξελίξεις της γεωργίας, οι οποίες παρουσιάζονται στα σταντ των εκθετών και ένα ανοιχτό φόρουμ ζυμώσεων και εποικοδομητικού προβληματισμού για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα στην Ελλάδα και διεθνώς.  
Η επετειακή 30η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων, «AGROTICA», μετρά 1.804 εκθέτες (άμεσους και έμμεσους) από 49 χώρες και πάνω από 40.500 τ.μ. εκθεσιακού χώρου. 
Πραγματοποιείται υπό την αιγίδα των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τη στήριξη της Ένωσης Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων Ελλάδος (ΕΚΑΓΕΜ), του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Μηχανημάτων (ΣΕΑΜ) και του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ).

Το ωράριο της AGROTICA αύριο Κυριακή είναι από τις 10:00-19:00.