3.2.24

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ...ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ...ΓΡΉΓΟΡΟ...ΑΚΡΩΣ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΟ....Τύχη ή οι επιλογές μας, καθορίζουν την πορεία της ζωής;Θεοχάρη Μπικηρόπουλου, BLACK PEARL (Εκδόσεις ΜΑΤΙ).

*Η ζωή γελά μαζί μας, αλλά δεν αστειεύεται...
*Από λάθος σε λάθος φτάνει κανείς στον προορισμό;
*Ποιος μπορεί να ξεφύγει 
από την πλεκτάνη της Τύχης;
*Όταν το χρήμα γίνεται είδωλο,
μήπως ...ξεβάφουν οι κόκκινες γραμμές;
*Είναι ο έρωτας η απάντηση στον θάνατο
ή ο θάνατος κρύβεται πίσω από τον έρωτα;
*  Υπάρχουν όρια στην ελευθερία;
Το μυθιστόρημα μιας αληθινής ζωής.
*Όταν κάνουμε σχέδια, η τύχη έχει τα δικά της...

Το ταξίδι με το BLACK PEARL μόλις ξεκίνησε.
Ζήσε τη διαδρομή, βρες τις απαντήσεις...
            Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μάτι»,
                    το καινούριο μυθιστόρημα             του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου,
                με τίτλο BLACK PEARL.
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ...
                  ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ...
                                 ΑΚΡΩΣ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΟ....

Ένα μυστηριώδες και συναρπαστικό μυθιστόρημα 615 σελίδων, αριστοτεχνικά γραμμένο, γρήγορο
με «κινηματογραφικές» περιγραφές και εικόνες, αγωνία, κοντράστ αντιθέσεων, ερωτισμό μα και έντονο χιούμορ, στη ροή της μυθοπλασίας...

To «BLACK PEARL» διαπραγματεύεται στον κεντρικό πυρήνα του όλα όσα σημαδεύουν την πορεία του ανθρώπου και τα διλλήματα μπροστά στις κόκκινες γραμμές.

Τύχη ή οι επιλογές μας, καθορίζουν την πορεία της ζωής μας;
Αφήγηση με γρήγορη ροή. 
Το δάκτυλο "επί τον τύπον των ήλων"  στις πληγές του σήμερα, ανοίγουν και κλείνουν παρενθέσεις καθώς εξελίσσεται το κυρίως θέμα ξεδιπλώνοντας όλα τα κοινωνικά θέματα χωρίς ενδοιασμούς. 

Ο συγγραφέας εστιάζει στην υπέρβαση του πρωταγωνιστή,  σπάζοντας τους κανόνες, περνώντας "απέναντι", καταπατώντας τις κόκκινες γραμμές και τις απαγορεύσεις, ζει έχοντας -ξανά στη ζωή του- το σεξ ως προτεραιότητα μαζί με τις άλλες μικροαπολαυσεις των θνητών, στον αδίστακτο κόσμο της νύχτας.

Μέσα από μια κεντρική ιστορία με δεκάδες άλλες εμβόλιμες ιστορίες που εκτυλίσσονται σε ένα μήνα, τον Αύγουστο του 2020, το "Black Pearl" σας ταξιδεύει σε μια εντυπωσιακή σύγχρονη περιπέτεια της ζωής.


Η υπόθεση
Ο επιχειρηματίας Ντίνος Ποδαράς, παγιδευμένος στα χρέη του θα γοητευτεί από τον σκοτεινό αδίστακτο κόσμο της νύχτας και του τζόγου με την ελπίδα να κερδίσει και να σώσει τις επιχειρήσεις και την αξιοπρέπειά του. Το «ταξίδι» του στο Black Pearl, είναι γεμάτο δυνατές συγκινήσεις. 
Δελεάζεται από την αρχική καλή του τύχη και τα απρόσμενα κέρδη μέχρι που θα διαπιστώσει ότι όλα ήταν μια «πλεκτάνη» της πλανεύτρας τύχης που τον έμπλεξε στα δίχτυα του. Μπροστά στις κόκκινες γραμμές λαμβάνονται αποφάσεις. 
Οι επιλογές ορίζονται από την τύχη, τις συγκυρίες ή τα πάθη, την απληστία και τις αδυναμίες;
Χλιδή, πολυτέλεια, φτώχεια και απελπισία, ναρκωτικά, πόρνες, αχαλίνωτο σεξ, ευδαιμονισμός, λαθρεμπόριο, διαφθορά, οι αδίστακτοι άνθρωποι της νύχτας, οι νεκροί, οι καραντίνες της πανδημίας του κορονοιού, ο φόβος, η εκκλησία, η πίστη, η αλληλεγγύη, η αγάπη, η ισορροπία ανάμεσα στον έρωτα και τον θάνατο, η καθημερινότητα αλλά και το έντονο χιούμορ, όλα αυτά μαζί, συνθέτουν το μυθιστόρημα μιας αληθινής ζωής και μπαίνουν στη ζυγαριά ως αντίβαρο στην τύχη.


Ένα ατμοσφαιρικό βιβλίο, μία εθιστική περιπέτεια του σήμερα, όπου η αγωνία και οι συγκινήσεις, με τις υψηλές τεχνικές, τις συναρπαστικές περιγραφές, τη γρήγορη ροή και τη «δημοσιογραφική» γραφή του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου, σε ταξιδεύουν ως το τέλος με αμείωτο ενδιαφέρον και πολλές ανατροπές.
Ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα, στις 615 σελίδες του οποίου, μέσα από τη μυθοπλασία, καθρεπτίζεται η πραγματική ζωή και οι ανθρώπινες αξίες του σήμερα.