29.10.23

ΣΟΚ στο Χόλιγουντ...Νεκρός ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι, ο αγαπημένος Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»

Η είδηση ​​του ξαφνικού θανάτου του Μάθιου Πέρι προκάλεσε σοκ σε ολόκληρο το Χόλιγουντ το Σάββατο. Ο ηθοποιός των «Friends» πέθανε σε ηλικία 54 ετών λόγω προφανούς πνιγμού, δήλωσαν στο TMZ πηγές από τις αρχές επιβολής του νόμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτοι ανταποκριτές βρήκαν τον ηθοποιό στο τζακούζι του, αφού ο βοηθός του ανέφερε καρδιακή ανακοπή, σύμφωνα με το πρακτορείο. Ωστόσο, αξιωματούχοι είπαν στο TMZ ότι δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στο σημείο και δεν υποψιάζονται ότι υπάρχει άλλος εμπλεκόμενος.

Η Warner Bros αντέδρασε στην είδηση ​​μέσω Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Μάθιου Πέρι από την εποχή του στη δημοφιλή σειρά «Friends».

Ο Αμερικανοκαναδός ηθοποιός και παραγωγός Μάθιου Πέρι, διάσημος από ην ερμηνεία του ως Τσάντλερ Μπινγκ στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια» («Friends»), βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε ηλικία 54 ετών, όπως ανέφεραν αμερικανικά ΜΜΕ χθες Σάββατο.Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας Los Angeles Times, η αστυνομία τον βρήκε πεθαμένο μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Περισσότερα εδώ:https://www.enikos.gr