22.9.23

Η AHEPA Hellas συμμετείχε φέτος με δικό της περίπτερο στην 87η Δ.Ε.Θ.

Με αίσθημα τιμής και ευθύνης συμμετέχω στην μεγαλύτερη Ομογενειακή Οργάνωση στον κόσμο η όποια συμπληρώνει φέτος 101 χρόνια λειτουργίας και δράσης, την AHEPA HELLAS.

Μια οργάνωση που αποδεδειγμένα αναδεικνύει το δυναμικό πνεύμα του ελληνισμού προωθώντας την εκπαίδευση, την φιλανθρωπία, την υπευθυνότητα, τον εθελοντισμό, την προσφορά στον συνάνθρωπο.



Η ΑΧΕΠΑ, μία από τις παλαιότερες και ακομμάτιστες οργανώσεις, αφοσιωμένη στο να προάγει Ελληνικά θέματα σε ολόκληρο τον κόσμο, με πολύ σημαντικές παρεμβάσεις, έχει περισσότερα από 40.000 επιφανή μέλη στην οικογένεια της (από τα οποία, 1100 στην Ελλάδα), συνεισφέρει με πολυάριθμες δωρεές στην ιατρική επιστήμη και στην έρευνα, στέκεται κοντά σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στους πολίτες που το έχουν ανάγκη, (δηλώνει παρών, στις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία) αλλά στηρίζει και δράσεις που έχουν σχέση με τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την παιδεία, με προγράμματα μαθητικών υποτροφιών!

Η AHEPA Hellas συμμετείχε φέτος με δικό της περίπτερο στην 87η Δ.Ε.Θ., έχοντας έτσι την δυνατότητα να ενημερώνει το κοινό για την Οργάνωση, τις δράσεις και την προσφορά της στην Χώρα μας αλλά και γενικότερα στον Κόσμο.

Επισκέφθηκα το περίπτερο της AHEPA Hellas στην 87η Δ.Ε.Θ, συνομίλησα με τα επιφανή μέλη που συνάντησα και διατράνωσα την πρόθεσή μου να συμβάλω με τις δυνάμεις μου, σε κάθε προσπάθεια που στηρίζει τον εθελοντισμό και κάθε δράση αλληλεγγύης όπως και όποτε χρειασθεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας!



Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα κοντά σε οργανώσεις, συλλόγους, δράσεις και πρωτοβουλίες, που έχουν στο επίκεντρο τον Άνθρωπο.

Με προτεραιότητα την πραγματική κοινωνία, τη νέα γενιά, τις αξίες και τα ιδανικά που θα μας οδηγήσουν με εμπιστοσύνη, στη νέα εποχή και τη Μακεδονία μας, μπροστά!
Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που αγωνίζομαι ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Περιφερειάρχη μας Απόστολο Τζιτζικώστα. Η ανάγκη για προσφορά στον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
Δικηγόρος,
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ