24.9.23

ΕΒΕΠ 2023- το OlymposVoice παρουσιάζει τους εκθέτες στον σπουδαιότερο Περιφερειακό θεσμό της επιχειρηματικότητας. 100 ΦΩΤΟ

Η 12η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2023 άνοιξε και φέτος τις πύλες της στην Κατερίνη και συνεχίζει να προβάλλει και να στηρίζει την επιχειρηματικότητα της Πιερίας, της Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.
Ο θεσμός δοκιμάστηκε σκληρά επί 12 συνεχόμενα έτη, τόσο κατά τη δεκαετή παραμονή της χώρας στα καταστροφικά μνημόνια όσο και κατά τη διετή μάστιγα της πανδημίας.
Η φετινή διοργάνωση, στον απόηχο Εθνικών καταστροφών, των πυρκαγιών και των πλημμυρών,  αποδεικνύει πλέον με τον πιο εμφατικό και αναμφισβήτητο τρόπο τη διαχρονικότητά της, την καταξίωση στη συνείδηση των επιχειρηματιών και την καθιέρωσή της ως το σπουδαιότερο Περιφερειακό θεσμό της επιχειρηματικότητας. Η 12η ΕΒΕΠ-ΚΜ θα έχει ανοιχτές τις πύλες της έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2023.
Έμποροι, βιοτέχνες, αγρότες, οινοποιοί σύλλογοι, περιμένουν για να σας ενημερώσουν, να δείτε, να ρωτήσετε, να ενημερωθείτε για ότι σας ενδιαφέρει.