25.8.23

Τζένη Ηλιοπούλου, Νηπιαγωγός, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης, "ΕΚΚΙΝΗΣΗ" ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ. Το who is who.(10 ΦΩΤΟ)

Η Τζένη (Πολυξένη) Ηλιοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άνω Άγιο Ιωάννη Πιερίας.
Πτυχιούχος Νηπιαγωγός του Παιδαγωγικού Τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης(ΑΠΘ).Εξειδικευμένη σε θέματα κατάρτισης τεχνολογίας της πληροφορίας, πολιτισμικής και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΔΙΚΕΔΙΚ

Διετέλεσε μέλος στο Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ του Δήμου Κατερίνης

Αντιπρόεδρος –εν ενεργεία- στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Κατερίνης.

Εργάζεται από το 2000 ως Νηπιαγωγός, με πολλαπλή εμπειρία σε θέματα παιδαγωγικής εκπαίδευσης με θητεία σε πολλές σχολικές μονάδες ανά την Ελλάδα, την Πιερία και του δήμου Κατερίνης ( Αιγινίου, Μακρυγιάλου, Καρυών Πέτρας, Τριλόφου , Καλλιθέας, 9ου Ν/Γ και 22ου Ν/Γ Κατερίνης), όπου διετέλεσε προϊσταμένη.

Δραστήριο Μέλος σε Συλλόγους και Σωματεία της Πιερίας με πολυποίκιλη δράση, εθελοντική συμμετοχή, ανιδιοτελή προσφορά και αλληλεγγύη.

Ιδρυτικό μέλος του Παραρτήματος Κατερίνης, του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών ΠΑΣΓ «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» .

Συμμετείχε ενεργά στην ολοκλήρωση του Προγράμματος «Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Τανζανία» λαμβάνοντας τα εύσημα από τον Μητροπολίτη Κίτρους και Κατερίνης κ.κ. Γεώργιο .

Έχει λάβει πιστοποίηση σε προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Παρακολούθησε και παρακολουθεί καινοτόμα επιμορφωτικά εκπαιδευτικά προγράμματα Αγωγής Υγείας - Περιβαλλοντικής Αγωγής - Πολιτιστικά προγράμματα - Κοινωνικό Σχολείο.

Πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών, της Μαρίας φοιτήτριας στη σχολή Μηχανικών υπολογιστών στο ΔΙΠΑΕ Θεσ/νίκης, του Παναγιώτη φοιτητή της σχολής Πληροφορικής στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας, του Αλέξανδρου φοιτητή στη σχολή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής - Πληροφοριακών συστημάτων στο ΠΑΜΑΚ και του Αχιλλέα μαθητή Γ' Γυμνασίου και σύζυγος του Λευτέρη Παπαδόπουλου, υπαλλήλου στο υπουργείο Οικονομικών.

Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης, με τον συνδυασμό «Εκκίνηση» του νυν δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου.

Για να δείτε περισσότερα 
πατήστε στο όνομα: ΤΖΕΝΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ