29.8.23

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του Απόστολου Τζιζικώστα στη Θεσσαλονίκη- 100 φωτογραφίες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη  η παρουσίαση του συνόλου των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων της παράταξης “Αλληλεγγύη” σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας για τις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.
 
Η παρουσίαση έγινε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
Το νέο ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης», στελεχώνεται με 154 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, εκ των οποίων οι 90 είναι από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Το ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης» είναι πλήρες και στις επτά Περιφερειακές Ενότητες, συμπληρώνοντας τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό από το νόμο. Επίσης, το ψηφοδέλτιο είναι ανανεωμένο κατά 70% σε σχέση με το 2019, ενώ έχει στις τάξεις του και τη νεότερη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο στην Ελλάδα, καθώς γίνεται 18 χρόνων την ημέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων, δηλαδή την 31η Αυγούστου.
Κεντρικό σύνθημα της φετινής καμπάνιας του κ. Τζιτζικώστα είναι η «Εμπιστοσύνη», ο οποίος με ένα tablet υπέβαλε «ζωντανά» στην ηλεκτρονική πύλη υποψηφιοτήτων των εκλογών, το ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης», αμέσως μετά το πέρας της παρουσίασης όλων των υποψηφίων
.

Η μεγάλη πρόκληση για τον νυν Περιφερειάρχη που διεκδικεί την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, 3η φορά, είναι να ξεπεράσει το 62% των εκλογών του 2019  αλλά και να πραγματοποιήσει το μεγάλο στοίχημα της μεταμόρφωσης της "Μακεδονίας του 2030".
 

Οι 154 υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι ανά Περιφερειακή Ενότητα κατανέμονται ως εξής:
Ημαθίας: 13
Κιλκίς: 8
Θεσσαλονίκης: 90
Πέλλας: 10
Πιερίας: 10
Σερρών: 13
Χαλκιδικής: 10