8.8.23

Ευχαριστήριο από την Σχολή Ζωγραφικής-Αγιογραφίας του Γιώργου Βροντινού (...Ας δημιουργούμε δεσμούς... ας δημιουργούμε αναμνήσεις!!)

Πώς μπορεί να αποδοθεί σε λίγες γραμμές το μέγεθος της χαράς, της εκτίμησης, της ευγνωμοσύνης...
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στον καλλιτέχνη "Βροντινό", κυρίως όμως για την εκτίμηση στον "Γιώργο"!Γίνατε μαθητές μου, είδατε στο πρόσωπό μου ένα δάσκαλο και αυτό για μένα είναι ανεκτίμητο, άλλωστε, χωρίς μαθητές.. πώς να λέγεσαι "δάσκαλος";
... Θα μοιραστώ μαζί σας το εξής, αγαπώ τα παιδιά σας, αγαπώ όλους τους μαθητές μου, αλλά κυρίως,  αγαπώ αυτό που κάνω.. αγαπώ να δίνω. Να δίνω γνώση, να δίνω χαρά, να "ζωγραφίζω" στα πρόσωπα χαμόγελα.

Αν δεν δώσεις, πώς θα πάρεις.. και στ΄ αλήθεια, αυτά που παίρνω, είναι περισσότερα.

Νοιώθω ευλογημένος, που μπορώ να προσφέρω, με τον δικό μου τρόπο!

Δώστε λοιπόν κι εσείς στα παιδιά σας, στον εαυτό σας, την ευκαιρία για χαμόγελο, αισθανθείτε τη χαρά της δημιουργίας, της μάθησης.Μοιραστείτε τις δημιουργίες σας, μοιραστείτε τη χαρά σας.Μη σταματάτε να εκφράζεστε μέσα από την τέχνη...Μέχρι την επόμενη μας έκθεση.....Ας δημιουργούμε δεσμούς.. ας δημιουργούμε αναμνήσεις!!

Σε όσους συμμετείχαν Σκέφτομαι, πως μπορεί να εκφραστεί το "ευχαριστώ"; , σε όσους βοήθησαν, σε όλους εσάς που ήσασταν εκεί, σας το αφιερώνω...!