18.7.23

Sold Out ! 4000 άτομα στη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο αρχαίο θέατρο Δίου. “Σου μιλώ και κοκκινίζεις” -40 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

52ο Φεστιβάλ Ολύμπου. 
O Γιάννης Χαρούλης και η παρέα του "βούλιαξαν" κυριολεκτικά (για 4η φορά τα τελευταία χρόνια) το αρχαίο θέατρο του Δίου, σε μια εξαιρετική sold out συναυλία στα πλαίσια του 52ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2023.
"Καλώς ανταμώσαμε, σε αυτόν τον χώρο που έχει κάτι διαφορετικό.... Είναι ίσως οι ανάσες των θεών του Ολύμπου που φτάνουν ως εδώ..." είπε στο ξεκίνημα της συναυλίας στους 4.000 περίπου φανατικούς φίλους του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στην ...πλάση.

Κι ενώ οι 50 δορυφόροι έκαναν ψηλά στον ουρανό τη γνωστή εμφάνιση -πορεία τους, τα φωτορυθμικά και οι ήχοι έστελναν τις δονήσεις από τις Κρητικές μελωδίες και τα Ροκ "σόλο" της ορχήστρας, στη σκηνή του θεάτρου του Δίου, με το κοινό να συμμετέχει ενεργά, απολαμβάνοντας τα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, παλιά και νεότερα, φρέσκιες ενορχηστρώσεις και τη δύναμη της παράδοσης.
Ο Γιάννης Χαρούλης μας ταξίδεψε στα μονοπάτια της μουσικής του, μέσα από τα παλιά και νέα μουσικά του ακούσματα, με καινούργιες ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις με αφήγημα το ροκ και την παράδοση.

Το sold out συνοδεύει κάθε συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή, ενώ όλες οι ηλικίες κατέκλυσαν τις κερκίδες θέλοντας να απολαύσουν το "κοπέλι" από την Κρήτη, που γινόταν ένα με το λαούτο του στη σκηνή. 
Αυτό που κάνει ο Γιάννης Χαρούλης στις συναυλίες του, δείχνει ότι κάνει το κάνει πολύ καλά,  ότι δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και κυρίως το κάνει με σεβασμό και στα τραγούδια και στο κοινό του.
Τα πνευστά έχουν το πρώτο ρόλο και η ηλεκτρική κιθάρα ακολουθεί, μαζί με τη θετική ενέργεια και το ταλέντο που αναβλύζει από παντού. Οι συναυλίες του αποτελούν μουσική όαση κάθε καλοκαίρι...