12.7.23

Υποψήφιος στην Αντιπεριφέρεια Πιερίας ο Δ. Ζησιμόπουλος;

Οι διεργασίες για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν, με την παραίτηση Τσίπρα. Ήδη σήμερα ανακοίνωσε η κ Αχτσιόγλου την υποψηφιότητά της  για την προεδρεία στο κόμμα κι έπεται η συνέχεια.

Μεθαύριο η Κ.Ε. θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα βήματα, θα ειπωθούν όσα πρέπει να ειπωθούν και ίσως ξεκαθαρίσει το -θολό- τοπίο και ελεγχθεί η υπέρταση του ...σώματος, από τα δύο σοκ των εκλογών.
Πέρα από αυτά όμως υπάρχουν και οι εκλογές της Αυτοδιοίκησης.
Κι εδώ κατά πως φαίνεται θα έχουμε εξελίξεις, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ, (ανεξάρτητα από τις διεργασίες για τον μελλοντικό αρχηγό), στις περιφέρειες τουλάχιστον, θα μπει στη μάχη. Ίσως και στους μεγάλους δήμους της χώρας.
 


Για την Αντιπεριφέρεια στην Πιερία, το όνομα που ακούγεται είναι αυτό του κ. Δημήτρη Ζησιμόπουλου, ο οποίος στις εθνικές εκλογές, ανήκε στην ομάδα του τ. βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΝΑ που πρόσφατα ανεξαρτητοποιήθηκε στο δήμο Κατερίνης, από το "σχήμα" Κουκοδήμου-Νταντάμη.
Ο κ. Ζησιμόπουλος, πάντα μάχιμος, φαίνεται πως θα μπει στη μάχη της Πιερίας, με διάθεση προσφοράς και πέραν των ...τάσεων.
Ας περάσει προς το παρών, ο καύσωνας και ίδωμεν!
Θα επαληθευτούμε ή όχι;
Κοντός ψαλμός αλληλούια !


* ΥΓ. Θα έπρεπε ο κ. Τσίπρας να ξεκαθαρίσει ιδεολογικά το ...τοπίο, να διώξει τα βαρίδια και μετά να αποχωρήσει. Αυτό αν το είχε κάνει 2 χρόνια πριν, ίσως σήμερα να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.