8.7.23

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ η κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΦΩΤΟ

Με ανάρτησή του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Ντούμος, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της κ. Παναγιώτας Γερασιμοπούλου:"Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόφαση της Παναγιώτας Γερασιμοπούλου να συστρατευθεί στη μεγάλη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει για τη δημιουργία ενός ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟ.
Πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα, έναν άνθρωπο της προσφοράς και της αλληλεγγύης με άδολη αγάπη για το συνάνθρωπο.
Η Παναγιώτα σε όλη της της ζωή δημιουργεί. Δραστηριοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της εστίασης από το 1988 με δικές της επιχειρήσεις στην Αμερική ενώ από το 2000 ασχολείται με το commerciaL real estate.
Τη ζωή της χαρακτηρίζει η πολλή δουλειά και ο εθελοντισμός καθώς ήδη από την Αμερική αλλά και εδώ στην Ελλάδα συμμετέχει σε συλλόγους και κοινωνικές ομάδες κάνοντας αυτό που ξέρει καλά. Να προσφέρει.
Όνειρό της, όπως η ίδια λέει, είναι να προσφέρει στην Κατερίνη-έναν τόπο τον οποίο λάτρεψε-και να βάλει το δικό της λιθαράκι για ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά.
Η ίδια είναι μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά δύο εγγονών για τα οποία διανύει μίλια προκειμένου να βρεθεί κοντά τους καθώς ζουν στην Αμερική. Το γεγονός ότι τα εγγόνια της είναι παιδιά που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού, εξηγούν την τεράστια αγκαλιά που εδώ και χρόνια έχει ανοίξει η Παναγιώτα για τα Άτομα με Αναπηρίες, προσφέροντας σιωπηλά αλλά ουσιαστικά όπου χρειάζεται.
Από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου είπε "μαζί σου" και τήρησε το λόγο της. 
Σήμερα την καλωσορίζω και τυπικά, στη μεγάλη οικογένειά που έχουμε δημιουργήσει ,ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο Κατερίνης.
Παναγιώτα καλό μας αγώνα! 
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία !"