19.7.23

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ της "ΝΙΚΗΣ" και οι συμμαθητές-15 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Οι "παλιοί συμμαθητές" του 2ου Λυκείου Κατερίνης, απόφοιτοι της τάξης του 1983, συναντήθηκαν 4 δεκαετίες μετά,

40 ολόκληρα χρόνια, το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στην Κατερίνη. Επίτιμοι καλεσμένοι οι ...καθηγητές!

Η συγκίνηση διάχυτη, ο αναστοχασμός και οι διηγήσεις μαθητικών συμβάντων, το γέλιο, τα πειράγματα, ήταν στην ..."ημερήσια διάταξη" μεταξύ τυρού και αχλαδιού!
Μεταξύ των συμμαθητών και το πρόσωπο των ημερών, που δέχεται βολές από γνωστούς και αγνώστους, ενώ πριν 3 εβδομάδες δε γνώριζαν την ύπαρξή του, παρά μόνον όσοι τον έβλεπαν στην τηλεόραση "4Ε" !!
Ο Δημήτρης Νατσιός!
Ο οποίος -και το επιβεβαιώνουμε οι συμμετέχοντες στο SCHOOL REUNION- καμιά προσπάθεια ..."προσηλυτισμού", ούτε καν αναφορά, περί ΝΙΚΗΣ δεν έκανε, ούτε ζήτησε στήριξη, ούτε προεκλογική ομιλία έκανε στην τετράωρη συνάντησή μας !
Ήταν ο πρώτος που αποχώρησε από τη συνάντηση, λόγω προγραμματισμένης ομιλίας στη Λάρισα!!
Έτσι έγινε αναφορά στη ΝΙΚΗ πριν αποχωρήσει, ότι, ναι, τυχαίνει αυτός να είναι από το 2019 "επικεφαλής μιας ομάδας προσώπων, της ΝΙΚΗΣ που συμμετέχει στις εκλογές, πιστοί στις αξίες του έθνους και στον Χριστό".

Ήρθε, είδε και απήλθε τιμώντας την συνάντηση των παλιών συμμαθητών.
Όλα αυτά τα οποία ακούσαμε από τα "τρολ" των ΜΜΕ, τρομαγμένα να ρίχνουν τα βέλη τους σε ένα κόμμα που είχε το δικαίωμα να συμμετέχει στη δημοκρατία που ...επικαλούμαστε σε αυτή τη χώρα, καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν!
ΕΧΟΥΝ και έχει ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ, διαφορετική.
Ο λαός είναι αυτός που επέλεξε η ΝΙΚΗ να μπει στη Βουλή.
Το τι μέλλει γενέσθαι από τώρα και στο εξής, θα φανεί σύντομα.
Η πρώτη ομιλία του Νατσιού στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, έδωσε το στίγμα της ΝΙΚΗΣ, έδωσε όμως και την αφορμή να ξεσπάσουν ξανά τα ΜΜΕ πάνω του.

Ως είθισται στη χώρα -φρενοκομείο κατά τον αείμνηστο Καραμανλή, η συνήθεια να "κρεμάμε ταμπέλες και κουδούνια", ΌΣΟ και να επικαλούμαστε τον προοδευτισμό μας, δεν έχει εξαλειφθεί. 
Είναι η προσφιλής συνήθεία μας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας, όχι μόνο της πολιτικής. (Στην κοινωνική ζωή να δείτε τι γίνεται με τις ταμπέλες και τα κουδούνια !!!)
Το σύστημα μάλιστα την χρησιμοποιεί ως πολυεργαλείο !!!
Σου κρεμάει μια ΤΑΜΠΕΛΑ και την κουβαλάς μια ζωή.
Θα αναρωτιέστε ίσως γιατί δεν δημοσιεύσαμε το εν λόγω κείμενο όταν έγινε η συνάντηση, 2 μήνες πριν...
Λάθος. 
Δημοσιεύσαμε κείμενο και φωτογραφίες της συνάντησης.
Για τον ΝΑΤΣΙΟ δε δημοσιεύσαμε. 
Τον δάσκαλο και Θεολόγο. 
Εξάλλου, ασχολήθηκε η κυβέρνηση. 
Ήταν προνόμιο των πολιτικών. 
Στο δρόμο δε προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, μας επισκέφθηκε (δεύτερη φορά σε λίγες εβδομάδες) ο Πρωθυπουργός, πρωτοκλασσάτοι Υπουργοί της ΝΔ, κλιμάκια βουλευτών κλπ. 
Εκ του αποτελέσματος, το 7,5% κατόρθωσαν με τον πόλεμό τους να το κάνουν 9.3% και να προσφέρουν την έδρα του Σάκη Γκούνα από τον ΣΥΡΙΖΑ, στη ΝΙΚΗ!
Τώρα που κάθισε η σκόνη, μετά την ψήφο εμπιστοσύνης της Κυβέρνησης, στο ίδιο έργο θεατές με τις πυρκαγιές να καίνε τη χώρα (ξανά και ξανά) και με τον καύσωνα να μας λιώνει, είναι καλή ώρα για...παρασκήνιο και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες!~
















1983 ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ης Μαρτίου, από αριστερά ΚΟΛΙΑΣ, ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑΤΣΙΟΣ.





περισσότερες φωτογραφίες από τη συνάντηση εδώ: https://olymposvoice.blogspot.com