12.5.23

To who is who του υποψήφιου (και βουλευτή Πιερίας της ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023) Σπύρου Κουλκουδίνα-ΦΩΤΟ

Γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 1985 στην Κατερίνη και το επάγγελμά του είναι Φαρμακοποιός. Γονείς του ο Ευριπίδης Κουλκουδίνας επίσης φαρμακοποιός, με καταγωγή από τον Κολινδρό και η Βασιλική Κουλκουδίνα, με καταγωγή τη Σεβαστή. 
Αδερφή του η Μαρία Άννα Κουλκουδίνα, φοιτήτρια. 
Είναι παντρεμένος με την Αλκμήνη Παπανικολάου, φιλόλογο και έχουν αποκτήσει ένα παιδί, τον Ευριπίδη 3 ετών.

Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Κατερίνης πετυχαίνοντας την εισαγωγή του στο Τμήμα Νοσηλευτικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις σπουδές μου στον τομέα της Φαρμακευτικής τις οποίες ολοκλήρωσε το 2014.
Ασκεί το επάγγελμα του Φαρμακοποιού με ιδιόκτητο φαρμακείο και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα του Τουρισμού.
Από τα φοιτητικά του χρόνια η πολιτική μπαίνει στη ζωή του.
 Έχει διατελέσει: 
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης, 
Μέλος Τομέα Τουρισμού Ν.Δ., 
Τομέα Υγείας Ν.Δ., 
Πρόεδρος Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Κ.Π. Κατερίνης, Πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Ν. Δήμου Κατερίνης, Αντιπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πιερίας στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο
Διαθέτει πιστοποίηση στη Βασική Υποστήριξη Ζωής και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή ΑΠΙΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)” από τον Ερυθρό Σταυρό -Παράρτημα Κατερίνης και πιστοποίηση στη Βασική Υποστήριξη Ζωής «Basic Life Support” από το ERC European Resuscitation Council από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας.

Στις εκλογές του 2019 ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης τον τίμησε με την επιλογή του και εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., όπου 9.054 πολίτες της Πιερίας, 
του εμπιστεύθηκαν τον σταυρό τους.
Στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 εκλέχθηκε βουλευτής Πιερίας με 10.099 σταυρούς προτίμησης.