4.4.23

Οι εκλογές, εκλογές και το πανεπιστήμιο, πανεπιστήμιο!! Ο ΣΑΚΗΣ ΓΚΟΥΝΑΣ με τους φοιτητές του!ΦΩΤΟ

Μπορεί ο προεκλογικός αγώνας να έχει ξεκινήσει, το τρέξιμο των υποψηφίων να μπαίνει στην τελική ευθεία, υπάρχει όμως και η ζωή του καθένα, η εργασία, "τα ένσημα", οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι επιλογές της ζωής. Ο υποψήφιος βουλευτής Πιερίας με τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, κ. Σάκης Γκούνας, καθηγητής στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, συνεχίζει το διδακτικό του έργο, (εδώ και 20 χρόνια περίπου!!) κοντά στους φοιτητές του, με αγάπη και ενθουσιασμό. Γιατί ο "συγχρωτισμός" με τη νεολαία τον κρατάει σε επαφή με την πραγματικότητα της νέας γενιάς, με τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς, τις αγωνίες για την αγορά εργασίες, τις ευκαιρίες ή τους αποκλεισμούς αμέσως μετά το πτυχίο.
Μοιράζεται τα όνειρα και τις αγωνίες και υπόσχεται στον εαυτό του, ότι αυτή η νέα γενιά αξίζει τις δικές της ευκαιρίες. Γι΄αυτές πρέπει να αγωνιστεί, γι΄αυτές αγωνίζεται. Αυτή η νέα γενιά, τον εμπνέει και του μεταλαμπαδεύει τον ενθουσιασμό της, για ένα καλύτερο αύριο. Αυτό άλλωστε αποτυπώνεται και στο κυρίαρχο πολιτικό σύνθημα του Σάκη Γκούνα: "Νέα γενιά, Νέες ιδέες, για την Ελλάδα, για την Πιερία".
Στην ανάρτησή του σήμερα στο facebook από το Διεθνές  Πανεπιστήμιο ο ίδιος έγραψε:

"Καλησπέρα από τα παιδιά μας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε) !!
Είναι το μέλλον μας, είναι η ανάσα της κάθε οικογένειας. Φωτογραφίες από τα μαθήματα Σχεδιασμός Διαφημιστικής Εκστρατείας & Πολιτικού Μαρκετινγκ".

ΑΞΙΖΕΙ να μεταφέρουμε και το πρώτο σχόλιο κάτω από την ανάρτηση:

Thod**** Papa*****
"Σας ευχαριστούμε για όλα όσα μας έχετε προσφέρει κύριε, διότι για να δημιουργηθεί αυτή η ανάσα και η ελπίδα πρωτεργάτες ήσασταν όλοι εσείς που μας έχετε στηρίξει με τις γνώσεις και όχι μόνο. Σας εύχομαι να συνεχίσετε να διδάσκεται με τον ίδιο ζήλο και αγάπη ".

*** 



*** Διδάσκει πολιτικό μάρκετινγκ ; 

Σας λέει κάτι αυτό, μιας και είμαστε σε περίοδο ...εκλογών; 

Τι ετοιμάζεις κ. ΓΚΟΥΝΑ;;;;