11.4.23

Νικολαΐδου Μαρία: Η υποψήφια με την "Ελληνική Λύση" του Κ. Βελόπουλου, στην Πιερία-Η Δήλωση της υποψηφιότητάς της-14 ΦΩΤΟ

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, 
σας ανακοινώνω επίσημα πλέον την υποψηφιότητά μου στις Εθνικές εκλογές του Μαΐου, ως υποψήφια Βουλευτής Πιερίας με το ψηφοδέλτιο της "Ελληνικής Λύσης". Ευχαριστώ θερμά, για ακόμη μια φορά τον Πρόεδρο, Κυριάκο Βελόπουλο, για την μεγάλη τιμή να είμαι υποψήφια αλλά και μέλος της οικογένειας της "Ελληνικής Λύσης". 
Πάντα πίστευα ότι μέσα από την ενεργό συμμετοχή μπορούμε να καθορίσουμε το μέλλον μας. 
Συμμετοχή που θα χαρακτηρίζεται από αγώνα, συνέπεια, θέσεις και προτάσεις, ήθος, αρχές και κυρίως αγάπη για τον τόπο και την Πατρίδα. Μέσα από ένα κόμμα που αγαπά και σέβεται τη χώρα και τους πολίτες της, που εκφράζει την αγάπη μου για την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια. 
Που βάζει πρώτα την Ελλάδα και τους Έλληνες. Από ανθρώπους που θα ζουν για την πολιτική και όχι θα ζουν από την πολιτική. 
Αυτό είναι και το πραγματικό νόημα της προσφοράς στα κοινά. 
Η ψήφος μας είναι η δύναμή μας. 
Στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ας «πατήσουμε φρένο» στην κατηφόρα που οδήγησαν τη χώρα οι πολιτικές των τελευταίων δεκαετιών. 
Μαζί θα δώσουμε έναν αγώνα για να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που θέλουμε να ζήσουμε με ευημερία και αξιοπρέπεια. 
Μια Ελλάδα που να δίνει ευκαιρίες και δουλειές, μια Ελλάδα που να προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά στους Πολίτες. 
Μια Ελλάδα περήφανη που θα αντιστέκεται στις ύπουλες διεκδικήσεις, που θα αποκτήσει τη θέση που της αρμόζει στην παγκόσμια σκακιέρα. 
Το χρωστάμε στους προγόνους μας, το χρωστάμε στις επόμενες γενιές! 
Θα αγωνιστούμε επίσης μαζί για την Πιερία μας, ενός προικισμένου τόπου που θα έπρεπε να είναι παράδειγμα ανάπτυξης για την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά δυστυχώς αρκείται μέχρι σήμερα στο ρόλο του κομπάρσου. 
Στους αγώνες αυτούς θα είμαστε ΜΑΖΙ! 
Η Πιερία αξίζει περισσότερα, 
η Ελλάδα αξίζει περισσότερα...


Νικολαΐδου Μαρία
Δημοσιογράφος 
Υποψήφια Βουλευτής Ν Πιερίας 
Ελληνική Λύση-Κυριάκος Βελόπουλος