17.3.23

Το περίπτερο της ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε.στην έκθεση Verte-Tec- Το πρόγραμμα

Οι δράσεις και οι επιδόσεις του ΣΣΕΔ αναδεικνύονται στο περίπτερο της ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε. - Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης ΑΕΚΚ στην έκθεση Verte-Tec, ενώ τα στελέχη και η διοίκηση θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών, από την Παρασκευή 17/3 στις 10.00 έως την Κυριακή 19/3 στις 20.00.

Εξαιρετικό το καθιστικό (ΦΩΤΟ)που επιμελήθηκε ο καλλιτέχνης Nico Saridis από απόβλητα κατεδαφίσεων, όπως κεραμικά, σίδερα και σκυρόδεμα, το οποίο δημιουργήθηκε μετά από παραγγελία της ΑΝΑΚΕΜ, όπου εμπράκτως προωθεί την έννοια της επαναχρησιμοποίησης και της επεξεργασίας - αξιοποίησης των αποβλήτων.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου, ώρα 17.30 στην αίθουσα workshop 2, η ΑΝΑΚΕΜ διοργανώνει Εργαστήριο με θέμα «Μονάδες επεξεργασίας και αξιοποίησης ΑΕΚΚ, κρίσιμος κρίκος στην κυκλική οικονομία. Προβλήματα λειτουργίας - Προοπτικές ανάπτυξης».

Η ΑΝΑΚΕΜ αναλαμβάνει, στο πλαίσιο του ρόλου της ως φορέας ΣΣΕΔ ΑΕΚΚ, πρωτοβουλίες για την εφαρμογή της εναλλακτικής διαχείρισης των Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων και την βέλτιστη λειτουργία των συνεργαζόμενων μονάδων, οι οποίες έχουν ξεπεράσει τις 190.

Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC.