15.3.23

ΟΙ ΕΛ.Π.ΠΙ. στις «Ανθισμένες Ροδακινιές» της Βέροιας 2023

«Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας διοργανώνει και φέτος σειρά από δράσεις με στόχο την ανάδειξη και τη βιωματική εμπειρία του φαινομένου… » Με πλούσιο πολιτιστικό...διήμερο πρόγραμμα και για ποδηλάτες . Οι Ελεύθεροι Ποδηλάτες Πιερίας συμμετέχουν χρόνια μαζί με δεκάδες ποδηλάτες και συλλόγους , στην άριστη και άρτια ποδηλατική -και όχι μόνο- γιορτή! Τα συγχαρητήρια μας στον ΤΟΒ για το πραγματικά αξιόλογο του έργο και την προσέλκυση δεκάδων τουριστών από όλη την Ελλάδα.

Να υπενθυμίσουμε πως στις 8 & 9 Απριλίου η Πιερία έχει την δική της ποδηλατική ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΉ όμως γιορτή, στα φιλόξενα Πιέρια Ορη !

Στην ΚΑΝΤΙΝΑ του ΟΦΙΔΗ σε υψόμετρο 1000 μ ! Αφιερωμένη στα παιδιά με πλούσιο ,ολοήμερο πρόγραμμα και εκπλήξεις (φυσικά με δωρεάν συμμετοχή) .

Η εκδήλωση δεν επιχορηγείται – επιδοτείται από κανένα Δήμο, Περιφέρεια, Ευρωπαϊκό ή άλλο πρόγραμμα ΜΚΟ, ΑΜΚΕ κλπ αλλά στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο από εθελοντές . Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ οικονομική συνδιαλλαγή , εκτός από προσφορές -δώρα, για εθελοντές κλπ από φιλότιμους ιδιώτες και επιχειρήσεις που ευχαριστούμε θερμά για πολλοστή φορά !







ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΕΛ.Π.ΠΙ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ