22.1.23

Chopper Riders Club Katerini. Οι τσοπεράδες με την μεγάλη καρδιά! 20 ΦΩΤΟ

Το Chopper Riders Club Katerini, είναι ένας ξεχωριστός σύλλογος, με πολλά μέλη και από τους πιο οργανωμένους στην Ελλάδα. Οι "Τσοπεράδες" της Κατερίνης, γίνονται «ένα» στη φιλοσοφία οδήγησης αλλά και αντίληψης γύρω από τον τρόπο ζωής, και είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους. Ακολουθούν πιστά μια "ιεραρχία" ως προς τις υποχρεώσεις κάθε μέλους προς το σύλλογο-λέσχη, αγκαλιάζονται ένθερμα ο ένας με τον άλλο, χαμογελούν και είναι με τον καλό λόγο στο στόμα. Υπάρχει μια απίστευτη αλληλεγγύη και υποστήριξη μεταξύ τους. 
Επισκέφθηκαμε το νέο τους χώρο (6ο χλμ Κατερίνης-Παραλίας) και βιώσαμε μοναδικές στιγμές με δεκάδες μέλη, φίλους και υποστηρικτές που διασκέδαζαν πραγματικά, όμορφα και ...αλληλέγγυα! 

Η Λέσχη αναβατών μοτοσικλέτας τσόπερ Κατερίνης, ζει στον παλμό της εποχής αλλά και της κοινωνίας. 

Το ΔΣ οργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, συμπαρίστανται σε άλλους συλλόγους και είναι πραγματικά άξιοι επαίνου. Μέλη "Chopper Club" ή  Chapter άλλων πόλεων δίνουν το ραντεβού τους στο Κατερινιώτικο στέκι και αυτό "λέει" πολλά.

Εμείς τους ευχόμαστε καλή δύναμη και να συνεχίσουν με το ίδιο μεράκι και την αγάπη με την φιλοσοφία της ανοιχτής αγκαλιάς προς όλους τους συμπολίτες κάθε ηλικίας!

ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ Chopper Riders Club Katerini!!!

               Θεοχάρης Μπικηρόπουλος
























GALLERY ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ