12.1.23

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας

«Ο πολιτισμός συνιστά στοιχείο της καθημερινής ζωής, πηγή έμπνευσης και σημείο αναφοράς των δημοτών μας. Η αμφίδρομη συνεργασία  και στήριξη των καλλιτεχνών μας αποτελεί προτεραιότητα». 
Αυτό ανέφερε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, στη διάρκεια της συνάντησης γνωριμίας που – παρουσία της Βουλεύτριας Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα – πραγματοποίησε με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Πιερίας.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Παναγιώτης Φτάρας, ο ταμίας, Δημήτρης Κοντοδημητρόπουλος, καθώς και τα μέλη: Κωνσταντίνα Καρλέτσα, Δώρα Μαυροματίδου, Μάγδα Παπαδημητρίου-Σαμοθράκη. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από το Δ.Σ. στην ανάγκη εύρεσης κατάλληλου χώρου για τη λειτουργία γραφείων του Συλλόγου, όπου ο Δήμαρχος παρουσίασε την πρότασή του, η οποία έγινε αποδεκτή με ικανοποίηση από το Δ.Σ.

Όπως επισημάνθηκε από τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, η συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης είναι από την πρώτη στιγμή γόνιμη και εποικοδομητική. Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα σημαντική η από κοινού πραγματοποίηση εκδηλώσεων, όπως π.χ. τα Αικατερίνεια ή το Φεστιβάλ Πάρκου, καθώς και η προώθηση θεμάτων που αφορούν τον Πολιτισμό εν γένει.