19.1.23

Όταν ένα προεκλογικό σύνθημα γίνεται πηγή εικαστικής έμπνευσης- ΦΩΤΟ

Η κ. Ειρήνη Μητούδη είναι γνωστή εικαστικός, ζωγράφος -κολαζίστρια, αλλά και διακοσμήτρια της Θεσσαλονίκης. Πολλά είναι αυτά που την εμπνέουν αλλά φαίνεται πως και η πολιτική δίνει ερεθίσματα για δημιουργία !
Έτσι, εμπνεύστηκε από το προεκλογικό σύνθημα της δικηγόρου κ. Αφροδίτης Νέστορα, (η οποία σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στον Αθηναϊκό τύπο, θα είναι υποψήφια βουλεύτρια στην Α΄Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, ) κι δημιούργησε ένα κολάζ το οποίο χάρισε στην όμορφη δικηγόρο παρουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβα!
"ΘεσσαλοΝΙΚΗ από επιλογή" για την Αφροδίτη το σύνθημα, κολάζ για την Ειρήνη από ...έμπνευση!
Σε ανάρτησή της η κ Νέστορα σημειώνει: 
" Όταν η αγαπημένη σου φράση για την πόλη γίνεται πηγή έμπνευσης φίλων καλλιτεχνών, η μέρα σου αποκτά άλλο χρώμα και δυναμική ! Επιλέγουμε τους φίλους μας, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που επιλέγουμε την πόλη που ζούμε και δημιουργούμε: συνειδητά και με συνεκτίμηση τόσο όσων μας προσφέρουν όσο και των άπειρων δυνατοτήτων τους. Ειρήνη Μητούδη σε ευχαριστώ για το υπέροχο κολάζ!"

Είναι αλήθεια ότι επιλέγουμε τους φίλους μας με αυστηρά κριτήρια και κατόπιν τους περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη. Αυτό είναι και το ζητούμενο προφανώς της Αφροδίτης. Να κερδίσει τους περισσότερους φίλους στην εκλογική της περιφέρεια και να αποδείξει ότι αξίζει την επιλογή τους και την εκλογή της!
Όποιος τη γνωρίζει, δεν έχει καμία αμφιβολία...
Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές. Όσο για την εικαστικό κ Μητούδη, ευχόμαστε να δημιουργεί συνεχώς. Η θεματογραφία της άλλωστε είναι ανεξάντλητη!!!