17.12.22

Τον άνθρωπο που επιμένει, υπομένει, σε σέβεται, σε θαυμάζει, να αναζητάς!

Την σημερινή εποχή πολλές γυναίκες είναι μόνες γιατί η επιλογή συντρόφου φαντάζει για αυτές μια «δύσκολη υπόθεση». Επικεντρώνονται στο περιτύλιγμα και όχι στον εσωτερικό κόσμο του άντρα. Επιθυμούν να έχουν δίπλα τους τον άντρα εκείνο που θα ερωτευτούν με την πρώτη ματιά και να είναι τόσο όμορφος εξωτερικά που να συγκεντρώνουν πάνω τους τα ζηλόφθονα βλέμματα των άλλων γυναικών. Επιλέγουν με βάση τα εξωτερικά χαρακτηριστικά και μόνο. Θα μπορούσατε να βγάλετε συμπέρασμα για ένα βιβλίο μονάχα από το εξώφυλλο και τον τίτλο του; Χωρίς να διαβάσετε το περιερχόμενό του ; Φυσικά και όχι. Πώς μπορούμε λοιπόν να απορρίπτουμε ανθρώπους χωρίς να τους δώσουμε μια ευκαιρία να μας δείξουν τι σκοπό έχουν για το άτομό μας;

Να επιλέξεις τον άνθρωπο εκείνο που ναι μεν σε ελκύει εξωτερικά κι ας δεν είναι ο τέλειος στα μάτια τα δικά σου. Πίστεψέ με όμως θα γίνει. Να επιλέξεις τον άνθρωπο εκείνο που μηδενίζει τις αποστάσεις για να σε δει έστω και πέντε επτά ενώ ξέρει πως δεν πρόκειται να σε αγγίξει.

Εκείνον τον άνθρωπο που το βλέμμα του κραυγάζει τον πόθο που αισθάνεται για σένα. Τον άνθρωπο εκείνο που η ματιά του εκλιπαρεί για μια θετική σου κουβέντα για το πρόσωπό του. Τον άνθρωπο που είναι ο φύλακας άγγελός σου, βρίσκεται κοντά σου όποτε κι αν τον χρειάζεται χωρίς να έχει να κερδίσει κάτι από εσένα.

Τον άνθρωπο αυτό που δεν έχει σκοπό να προβεί σε ερωτικές περιπτύξεις μαζί σου και έπειτα να εξαφανιστεί. Τον άνθρωπο που επιμένει, υπομένει, σε σέβεται, σε θαυμάζει.

Κι αν με ρωτήσετε αν υπάρχουν αυτοί οι άντρες θα σας απαντήσω ΝΑΙ. Βρίσκονται ανάμεσά μας και είναι ως επί το πλείστων πληγωμένοι γιατί δεν εκτιμήθηκαν όσο θα έπρεπε.

Εύχομαι να σταθείτε τυχερές και να τους συναντήσετε. Το μόνο που χρειάζεται από την πλευρά σας είναι να μην σταθείτε μόνο στο περιτύλιγμα.

Μαρία Αρφαρά
loveletters.gr