13.12.22

Συγχαρητήρια στην Άννα Τζήκα για το μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Η Τζήκα Άννα του Ιωάννη και της Φρειδερίκης την περασμένη Τετάρτη 7/12/2022 έλαβε τον Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος στην Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Η τελετή της ορκομωσία έλαβε χώρα στο πολιτιστικό κέντρο της Εκάβης με παρευρισκόμενους πολιτικά πρόσωπα της αυτοδιοίκησης όπως ο Σάββας Καρυπίδης (Δημοτικός Σύμβουλος και ως εκπρόσωπος του πρώην Δημάρχου Σάββα Χιονίδη), ο Νίκος Κατανάς (δημοτικός σύμβουλος), ο πάτερ Δημήτριος Γκόλιας, ενώ στο πλευρό της ήταν οι γονείς Ρηντιάνη Φρειδερίκη και Τζήκας Ιωάννης (επιχειρηματίας).

Μετά την ορκωμοσία της η Άννα Τζήκα δήλωσε σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση «Συγχαρητήρια σε όλους όσους κατάφεραν να ολοκληρώσουν το απαιτητικό, αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρον Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές, αλλά και τον πατέρα μου, ο οποίος υπήρξε έμπνευση και κινητήριος δύναμη για την αναζήτηση για την ενασχόληση μου με τον κλάδο αυτό. Ο εφοδιασμός στις μέρες μας πρωταγωνιστεί στον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς προσελκύει τεράστια επενδυτικά κεφάλαια. Με σωστό σχεδιασμό, προγραμματισμό και επιχειρηματικότητα η χώρα μας και ειδικά η πόλη μας, η Κατερίνη, μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλη εφοδιαστική δύναμη.»